Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grote uitslag J011-1

Grote uitslag J011-1

Koudekerk JO11-1

20 - 1

Alphense Boys JO11-2

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 08

Datum

17 september 2022 8:30

Scheidsrechter

B. Nieuwenburg

Accommodatie

Sportpark Gruttolaan
Gruttolaan 13
2396JB
KOUDEKERK AAN DEN RIJN
tel. 071-3413457

Afgelopen zaterdag speelde de J011-1 thuis op het echte gras van veld 2 tegen Alphense Boys uit Alphen aan den Rijn. Deze gemeentelijke derby die niet voelt als een derby begon erg rommeling want waar was Alphense Boys? De spelleider van vandaag dhr. Bart Nieuwenburg had ook nog afspraken elders staan en schoot al in paniek. 

 

De jongens van Alphense Boys stonden lekker op het kunstgras van veld 1 hun warming up te doen toen de scheidsrechter hen attendeerde dat zij op veld 2 speelde. Uiteindelijk begon de wedstrijd een minuut of 8 later en wat leken de jongens van Alphense Boys groot.  

 

Overigens niet groter dan de visparaplu van Evert hier konden bijna alle ouders onderstaan achter de goal van Haron. De limonade moeders zijn druk bezig met de kleding en hebben al gesolliciteerd naar een duo functie voor de kledingcommissie. Nieuwsgierig of zij door de ballotage commissie komen bij de heren Kampberg en Mansveld. Zij schenken overigens geen bier maar limonade dus mogelijk voor deze 2 heren ook een wat gezondere leefstijl (Joey is al aardig bezig).  

 

Al gauw scoorde Koudekerk o.a. via Collin, Tieme en Milan hierdoor was de wedstrijd al snel gespeeld. Onze top keeper Haron kreeg het zelfs zo koud dat hij een jas aantrok in de goal want hij kreeg de bal maar sporadisch. De tweede helft ging hij spelen en warempel ook Haron scoorde een goal. Speciale vermelding ook voor Benjamin die had wat last van zijn been en ging hierna keepen en pakte ook nog 2 geweldige ballen als keeper!  

 

De wedstrijd was al lang gespeeld maar ook de verdedigers Tim en Daan gingen nog even op avontuur de spits in waarna onze eigenlijke spits Colin (met 1 l voor de druk appende opa Koos die alle ouders thuis via de groepsapp op de hoogte hield van de tussenstand) de boel achterin gesloten hield. Tim lukte dit al vrij snel waardoor Daan ook nog een kleine 4 minuten de kans kreeg in de spits. Wat erg leuk was dat het hele team hem ook probeerde te laten scoren. Daan schoot met links (goed oefenen blijven met dat verkeerde been want ook vandaag vlogen er 2 of 3 in met jongens hun andere been) en de bal ging keihard….tegen de paal! Helaas was de tijd net tekort anders had Daan zeker zijn goal nog mee gepakt.  

 

Een goede teamprestatie aankomende maandag en woensdag weer lekker trainen en dan wacht a.s. zaterdag ARC thuis om 8.30 uur aan de Gruttolaan.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!