Grote Clubactie

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Grote Clubactie. Met deze actie proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor de jeugd én vooral door de jeugd! Ook dit jaar gaat de verkoop volledig digitaal. De actie begint op 18 september.

Loten kunnen worden verkocht tot 23 november

Loten kopen kan OOK hier

Koop hier superloten

Kopers van superloten komen op de muur in de kantine én krijgen een promotiebericht op Facebook (na afstemming via de mail)

Beste leiders, trainers, spelers, ouders en verzorgers,

Ook dit jaar doet V.V. Koudekerk weer mee met de Grote Clubactie. De opbrengsten van de Clubactie gaan naar de jeugd!

Net als vorige jaar krijgen jullie allemaal je eigen QR-code. Hierdoor zien wij precies wie de meeste loten verkoopt en maken wij geen fouten bij de administratie. Dat is belangrijk, want ook nu krijgen de beste verkopers en het beste team een mooie prijs!

Hoe werkt de code? Met een mobiele telefoon kan iedereen de code scannen en direct loten kopen, bij jou! Zij betalen via hun telefoon en krijgen de loten per mail. Makkelijker gaat het niet worden!

Maar wat kan je dan winnen?

EERSTE PLAATS: KOUDEKERK TRAININGSPAK
TWEEDE PLAATS: KOUDEKERK VOETBALTAS
DERDE PLAATS: KOUDEKERK RUGZAK
BESTE TEAM: BIJDRAGE AAN TEAMUITJE
PER VERKOCHT SUPERLOT: BIOSCOOPBON
PER 50 VERKOCHTE (GEWONE) LOTEN: BIOSCOOPBON
PER 30 VERKOCHTE LOTEN: JAKO-BAL
PER 10 VERKOCHTE LOTEN: PATATJE OF SNACK

Iedereen heeft van ons een mail gekregen met meer uitleg (of klik hier) en jouw persoonlijke code. Deze mail is verstuurd naar jou of naar jouw vader, moeder en/of verzorger.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je die stellen aan Joey Mansveld (0646223234)

Heel veel succes en plezier met het verkopen van de loten!

PR-Commissie

Loten kopen kan OOK hier