...

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 5 03

8 september 2012 8:45

Onbekend

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen! Na wat foto's maken, een goede warming up begonnen we met mooi weer aan de eerste helft. We kwamen na 5 minuten op achterstand maar Tren maakte snel de gelijkmaker. Koudekerk troefde Alphen individueel af maar Alphen was iets gehaaider in het positiespel. Steven zorgde voor de 2-1 en Alphen maakte snel weer gelijk. Na 15 minuten kwamen we weer op voorsprong door een mooie goal van Joëlle. Koudekerk was vaak gevaarlijk voor het doel van Alphen maar door een uitbraak van Alphense Boys werd op slag van rust de gelijkmaker gescoord.   We kwamen vol goede moed uit de kleedkmamer voor de 2e helft, maar Alphense Boys speelden het slimmer uit en wonnen toch met 5-3.
Lekker gespeeld en volgende keer gaan we in de tweede helft ook verdedigen en winnen.