Vandaag gaat het gebeuren; voor de eerste keer op een half veld; 8 tegen 8.
Dat zal even wennen zijn voor de mannen; Vandaag geen wissel beschikbaar, dus ze kunnen aan de bak.
De tegenstander vandaag is Alphia JO11-2.
We moeten nog even werken aan de juiste opstelling.
Vandaag hebben we gekozen voor: Ted op doel; Bas, Jasper en Aimane in de verdediging; Bram en Levy op het middenveld; Kyano en Milan in de spits.
De jongens beginnen fel aan de wedstrijd en dat resulteert al snel in veelvuldig balbezit en in een doelpunt van Bram in de 4e minuut en direct daarna de 2-0 door Milan. Dat is een lekker begin en geeft zelfvertrouwen voor de rest van de wedstrijd. Belangrijk om de concentratie vast te houden, maar dat gaat uitstekend.
Een vaste positie op een half veld is toch even wennen en tijdens de 1e time-out kunnen we nog even een en ander bespreken; het staat ondertussen al 4-0, dus de stemming zit er goed in.
Soms blijft de verdediging wel heel goed in positie en wordt er vergeten aan te sluiten waardoor de afstanden tussen de linies wat groot worden, maar dat gaat gedurende de wedstrijd steeds beter; het is natuurlijk even wennen.
De jongens blijven elkaar goed helpen en er wordt leuk gecombineerd, soms ook met wat hulp van de tegenstander.  Uiteindelijk wordt de eindstand 12-2. Een terechte overwinning en 8 blije, maar uitgeputte jongens, want het waren toch zware omstandigheden; Behoorlijk warm en geen wissels, dus iedereen moest voor het eerst 60 minuten voetballen. De jongens mogen trots zijn op hun inzet en samenspel;