Gruttolaan 13
2396JB
KOUDEKERK AAN DEN RIJN
tel. 071-3413457

De thuiswedstrijd tegen Lugdunum stond vandaag op het programma.  Waar menig wedstrijd werd afgelast door corona of het weer, ging onze pot gewoon door op een geprepareerde grasmat. Wij - de leiding - waren er blij mee, want we wilden de goede reeks zolang mogelijk doortrekken. De meiden dachten er de eerste 15min echter anders over. Door de handen in de mouwen te doen en nagenoeg stil te blijven staan, hadden ze mss het idee dat ze het minste werden geraakt door de regen en de kou. Lugdunum had er echter wel zin in, dus zij waren de bovenliggende partij. Nadat onze meiden wakker waren geworden, kwamen we meer in ons spel en werd er bij vlagen zeer goed gevoetbald. Dit resulteerde in een verdiende 2-0 voorsprong met de rust. Snel naar binnen en opwarmen! Gelukkig werd de lijn na rust doorgetrokken en stonden we binnen het kwartier op een 4-0 voorsprong. De 5, 6 en 7 hadden er in gemogen, echter stond het vizier bij ballen vanaf de corner niet scherp. Na een eigen doelpunt en een (onnodige) pittige laatste 5min, snel naar de kleedkamer de warmte in met een verdiende overwinning. Gefeliciteerd meiden! Laten we hopen dat we de laatste 2 wedstrijden in de frisse buitenlucht mogen uitspelen.