F-Pupillen (najaar), F1, 2e klasse 01

18 september 2010 8:30

F1 Pakt winst tegen Foreholte met veel inzet en strijd……………

By: Jay on 18.09.2010

Vandaag moesten we uit tegen Foreholte. Deze mannen hadden vorige week ook net zoals ons met 11-1 gewonnen . Vandaag zal dus blijken hoe wij in de 2e klasse ervoor staan. Het begin was al leuk. We hadden namelijk een geheel nieuw tenue gekregen van de sponsor. Mooie shirts, stoere grote broekjes en heerlijke zachte sokken !!!! Bedankt meneer de sponsor . Het had de hele week geregend maar vandaag scheen net zoals de andere zaterdagen weer heerlijk het zonnetje . Na het fluitsignaal was al snel duidelijk dat de 2 ploegen aardig aan elkaar gewaagd waren. Het spel ging aardig heen en weer. Helaas wist Foreholte in 3e minuut al te scoren. Na een mooie combinatie van de Foreholte spelers werd er gescoord 1-0 . Gelukkig duurde het niet lang of ook wij wisten het net te vinden. In de 5e minuut wist Julian Jay te bereiken en deze wist de keeper met een fraaie boogbal te verschalken 1-1 . Nog geen 3 minuten later was er opnieuw een kans voor VVK. Met een verre uitbal van Thomas kwam Sem alleen voor de keeper te staan. Helaas lukte het Sem niet om te scoren, zonde. In de 12e minuut was het weer Foreholte die de leiding nam. Na een mooie slalom door de VVK verdediging schoot men knap de bal strak tegen het net 2-1 . Nog geen minuut later werd Sem opnieuw in stelling gebracht door een verre uitbal van Thomas. Dit keer was het gelukkig wel raak en schoof Sem de bal knap langs de doellie 2-2 . Vlak voor rust was er nog een verre trap van Foreholte die uiteen spatte op de lat, boven Thomas. Met een ruststand van 2-2 gingen onze jongens even genieten van een lekker bakkie limonade. De ouders gingen samen even een bakkie koffie halen. Toen de ouders weer buiten kwamen bleek dat de mannen alweer 2 minuten bezig waren . Snel liepen de ouders naar hun plekkie en begonnen weer met aanmoedigen. Foreholte was continu in de aanval maar de mannen achterin (Dimitrie, Noah en Coen) hielden goed stand . In de 28ste minuut kwam de bal vanuit een pass van Thijs bij Jay en deze ging direct op het goal af. Tussen 2 verdedigers door schoot Jay de bal knap tegen de touwen 2-3 . Foreholte liet het er niet bij zitten en begonnen het tempo op te schroeven. In de 35ste minuut werd dit uitbetaald met een goal. Met een hard schot verdween de bal achter Thomas 3-3 . De laatste 5 minuten hielden de 2 ploegen elkaar goed in evenwicht en blies de scheids uiteindelijk af, 3-3. Onze jongens rende naar elkaar toe, om deze verdiende punt met elkaar te vieren. Uiteraard ging ik gelijk naar Jay om hem te feliciteren. Klasse gespeeld jongen, jullie hebben met elkaar keihard gewerkt, perfect. Jaha zei Jay en nu staan we bovenaan het papa ! Nee zei ik, dan hadden jullie moeten winnen jongen. Nu hebben jullie evenveel punten en hetzelfde doelsaldo. He zei Jay maar we hebben toch gewonnen. Gewonnen zei ik, heb ik soms een goal gemist ? En toen kwam het hele verhaal. Sem had gelijk na de aftrap in de 21ste minuut via een voorzet van Dimitrie al gescoord en de ouders……….. Ja de ouders waren natuurlijk 2 minuten te laat gekomen. Wij hadden dus een goal gemist. Het was dus 3-4 voor VVK en geen 3-3……..Ongelooflijk, onze mannen hadden het dus nog beter gedaan dan dat ik verwacht had………….hahahahahaha TOP GEDAAN MANNEN. Bij het penalty schieten werden ook de andere ouders verrast met deze mooie overwinning. In het vervolg zullen de ouders wel zorgen dat ze op tijd zijn want dat kan natuurlijk niet meer he. Na 2 wedstrijden staan we dus op een mooie, verdiende 1e plek en dat is een hele prestatie. Mannen we zijn trots op jullie.

Groetjes van een trotse vader / trainer .