40'

F-pupillen zaterdag, F2, 7e klasse 03

18 april 2015 8:45

R. Dorrepaal

Dit weekend stond een wedstrijd tegen Quick Boys op het programma. In onze vorige wedstrijd tegen deze tegenstander speelden we gelijk, 2-2, dus we schatten onze kansen als goed in.  Ons team was compleet, Jasper ging op doel, Jarno, Joep en Jeremy in de verdediging, Luuk en Robin op het middenveld en Juan en Bastian in de spits.
Al gelijk pakte Koudekerk de aanval en was het Bastian die in de 1ste (!) minuut de teller al op 1-0 wist te zetten. We bleven goed aanvallend spelen, namen de leiding in de wedstrijd. Er werden mooie passes geven naar elkaar en mooie aanvallen opgebouwd. In de 11de minuut speelde Joep een mooie bal naar Luuk, die op zijn beurt Juan goed wist te bereiken en Juan maakte het mooi af:  2-0. Een Minuut later was het Robin die de bal naar Luuk schoot en kon Luuk de 3-0 op de teller zetten. Even werden we wat overmoedig en gaven de tegenpartij te veel ruimte, waardoor zij de 3-1 wisten te scoren. Met die cijfers gingen we de rust in. Na 2 minuten spelen in de tweede helft werd er een corner gegeven na een mooie aanval van Koudekerk. Luuk schoot de bal mooi voor het doel en Juan schoot de bal in: 4-1. Weer lieten we even onze aandacht gaan en wist Quick Boys 2 minuten later de 4-2 te noteren. Juan dacht: dat laten we niet gebeuren! Hij opende gelijk een nieuwe aanval en wist na een mooie solo de bal hoog in de kruising te schieten:5-2! We bleven aanvallend goed spelen, maar ook de verdediging deed goed werk! Joep rende de benen uit zijn lijf om de tegenstander af te stoppen als die uitbraken en ook Jeremy en Jarno wisten veel ballen te onderscheppen. Jasper deed prima keep werk! middenveld en spits werkten goed samen, in de 32 ste minuut was het wederom Luuk die Juan goed wist te bereiken en de 6-2 werd gemaakt. Even werd het weer spannend en scoorde Quick Boys nog de 6-3 in de 38ste minuut. Dat lieten we echter niet op ons zitten, in de 39 ste minuut schoot Robin de bal naar Luuk en die maakte goed af: 7-3. Direct na de aftrap van de middenstip werd de bal weer onderschept door Koudekerk en noteerde Juan in de 40ste minuut zijn vijfde goal van de wedstrijd: 8-3. Daarmee was de wedstrijd ook gelijk ten einde. Wat een mooie wedstrijd mannen! Jullie gaan als team steeds beter samenspelen, er waren mooie passes, de verdediging stond goed, wisten de ballen goed naar voren te spelen en middenveld en spits werkten ook prim samen! petje af hoor! we zien met vetrouwen onze volgende wedstrijd tegemoet!