Selectie informatie

Koudekerk heeft de selectie rond: nieuwe gezichten en oude bekenden

De selectie en technische staf voor het seizoen 2022/23 is rond. Waar de club eerder afscheid heeft genomen van Bas van Heerdt en Sander Weijman, zijn er ook een aantal nieuwe gezichten in de spelersgroep en de technische staf.

Samenstelling spelersgroep
Tegenover het vertrek van Bas, Sander, Marvin Kraan, Thom Westdijk en in een eerder stadium van Lars Goudkuil, Kevin de Jong en Sander Mets staat de komst van zes nieuwe spelers. Vanuit de jeugd verwelkomen we Kevin Vonk en Delano Kastelijn, twee talentvolle spelers die al regelmatig meetrainen met het 1e elftal. Vonk maakte dit seizoen zelfs zijn officiële debuut, terwijl Kastelijn zijn officieuze debuut heeft gemaakt in de hoofdmacht.

Naast de overstap van Vonk en Kastelijn vanuit de jeugd keren Luc van Veen en Kenan Cetinkaya terug op het oude nest. Van Veen komt over van Meerburg en volgt daarmee dezelfde route als zijn broer Stan, terwijl Centinkaya na een periode van twee jaar weer terugkeert in de selectie.

Martijn de Boer en Mitchell Bons maken het zestal compleet. De Boer is een 23-jarige verdediger en komt over van Zondag tweedeklasser Schoten. Bons is een bekend gezicht. De 29-jarige aanvaller komt over van Zwammerdam en was jarenlang een lastige tegenstander tijdens de onderlinge confrontaties. Zowel De Boer als Bons is woonachtig in Koudekerk.

De technische staf en de TC zijn zeer tevreden met de komst van dit zestal. ‘Deze jongens passen goed in onze groep en hebben allemaal een binding met Koudekerk. Ook op basis van de leeftijden is dit goed nieuws voor de club. Met deze jongens heeft Koudekerk versterking voor een langere periode’, aldus TC-voorzitter Michiel Vergunst.

Samenstelling technische staf
Kors Pennin heeft besloten na het afgelopen seizoen te stoppen als trainer van het 2e elftal. Namens de club willen wij Kors bedanken voor zijn inzet. De vacante positie wordt ingenomen door Mitchell Rosdorff, met ondersteuning van Richard van Heijningen en Ronald Rosdorff. Mitchell gaat daarnaast ook Jarno Verweij ondersteunen bij de video-analyses.

Buiten het vertrek van Kors blijft de technische staf intact. ‘Wij zijn heel blij dat verder iedereen blijft. De samenwerking binnen staf is top’, aldus Verweij en Labots, het trainersduo dat opgaat voor het derde seizoen: Verweij als eindverantwoordelijke en Labots als zijn rechterhand. Verweij behaalde dit seizoen het trainersdiploma UEFA B, terwijl Labots is geslaagd voor UEFA C.

De volledige selectie voor het seizoen 2022/23:
Nieuw: Martijn de Boer, Mitchell Bons, Kenan Cetinkaya, Delano Kastelijn, Luc van Veen, Kevin Vonk.

Blijven: Sem van Aalst, Ian van Asch, Olaf Bakker, Wessel Bakker, Ruben van den Berg, Jan Boogaards, Roy Dorrepaal, Bradley Duiker, Joeri Goudkuil, Mitchell Goudkuil, Yvar de Groot, Cedric van der Haas, Dion Halfwerk, Gino De Herdt, Jay Langejans, Tony van Ooi, Akke Pennin, Dimitri van Remundt, Fabian Roosenbrand, Jorin Roosenbrand, Ricardo van Rijswijk, Sander Schmand, Sidney de Schepper, Daan van Tol, Joep van Tulder, Stan van Veen, Mike van Velzen, Jelle Vergunst, Dylan de Wit, Thomas Winterink, Daan van der Zwet.

Voorbereiding seizoen 2022/23:
13-08-2022 14:30 uur Koudekerk - Zwammerdam