Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

13 oktober 2012 14:30

Tuinder, G. den

Koudekerk heeft gisteren op een spectabulaire manier een punt behaald bij Floreant. De Boskoopse ploeg was koploper en tot zaterdag nog zonder puntverlies

In de eerste helft kwam Koudekerk er nauwelijks aan te pas en had het alle geluk dat het niet met een 3-0 achterstand de rust in ging. De tweede helft begon slecht, al snel werkte Dimitri v/d Berg de bal ongelukkig in eigen doel. Koudekerk rechte de rug en kwam gelijk via Oege Pennin, maar al snel was er weer een achterstand. In de extra tijd speelde Koudekerk alles of niets en had het het geluk dat keeper rob platteel een bere wedstrijd speelde. Hij hield de snelle spits van Floreant meerdere keren van score af. In de 97e minuut werd de wedstrijd helemaal op z`n kop gezet toen Oege Pennin de bal achterwaards over de Floreant keeper binnen kopte en zijn poeg een gestolen punt bezorgde en Floreant een grote kater.