35'

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 5 03

6 oktober 2012 8:45

Onbekend

Wat een natte bedoeling was het deze zaterdag! Het team was vandaag in volle sterkte aanwezig maar kon in de 1e helft het ritme niet vinden en we stonden dus na 20 minuten met 5-0 achter.
Na een snelle pauze kwam er een andere F1 uit de kleedkamer, iets andere opstelling, met Luc en Joelle voorin; Ole, Ben en Tren een zeer aanvallend middenveld en Steven met Thijs in de verdediging en Daan op Kiep. Koudekerk was voetballend de betere ploeg, speelde goed over en Daan kiepte scherp. Door doelpunten van Luc, Ben, Ole en Tren werdt de tweede helft wel gewonnen, een echte teamprestatie. Ondanks het uiteindelijke verlies stapte de jongens met een goed gevoel van het veld.