...
40'

F-Pupillen beker poule, F1, Groep 5 03

29 september 2012 9:00

Dat was even spannend op de vroege zaterdagochtend. Door de afwezigheid van Daan en de plotselinge ziekte van Ole stonden we met 1 man te weinig in de kantine. Met dank aan de F3 heeft Jesse ons uit de brand geholpen en konden we snel in Leimuiden aan de slag tegen KickersF1. De eerste helft werden we met Luc op doel overlopen op het middenveld en stonden we in de rust met 4-0 achter. Tweede helft Ben op het doel en Luc in de spits met Joelle waardoor het direct een echte wedstrijd werd. Luc zorgde met 2 doelpunten na rust voor de aansluiting. Kickers bleef echter gevaarlijk counteren waardoor de eindstand uiteindelijk op 8-4 uitkwam. Tweede helft gelijk...