E-Pupillen (voorjaar), E1, 3e klasse 03

6 maart 2010 8:45

TAVV

TAVV E1 - Koudekerk E1 06 Maart 2010

Op deze koude en winderige zaterdag moesten we aantreden tegen TAVV. Op een mooi en goed bespeelbaar kunstgras veld begonnen we aan deze wedstrijd in de vaste samenstelling. Iedereen was vandaag aanwezig.

Het begin was een beetje mat. We startten met de wind in de rug, maar dat bleek niet echt een voordeel te zijn. Alle passes en uittrappen van onze keeper gingen veel te hard over het veld heen. We kwamen op een 1-0 achterstand door een mooie goal van TAVV. In eerste instantie werd het schot nog gekeerd door Roy, maar op de tweede inzet had hij geen antwoord.. De gelijkmaker werd gemaakt door Jan, die wel weer eens een doelpuntje kon gebruiken. Niet veel later schoot Jan ons ook op een 1-2 voorsprong. Hij schoot de bal keurig in de korte hoek. Jan vertelde ons in de rust dat het een voorzet was, maar dat hebben we hem even uit zijn hoofd gepraat. Haha. Toch gingen we met een 3-2 achterstand de rust in. Beide goals waren slecht verdedigd door ons. Heel erg onnodig, maar zo word voetbal helaas gespeeld.

In de rust hebben we geprobeerd om de jongens weer een beetje moed in te praten. Met opgeheven hoofd gingen we het veld weer op. We kregen al snel een kans. Het wa Kenan die de bal net voorlangs schoot. Niet zo heel veel later schoot Kenan ons verdiend langszij. Dan denk je als leider / trainer dat het lek boven is en dat we vol gas geven en deze tegenstander gaan verslaan. Helaas is niets minder waar. Binnen een paar minuten stond het 6-3! Jongens, dit ging wel heel erg snel en makkelijk in een keer........ wederom niet nodig. Hopelijk gaat dat niet snel meer gebeuren hoor! Later herpaktten we ons gelukkig weer een beetje. Dion kopte de bal keurig binnen na een corner van Bryan en Sven schoot ons op 6-5 na een mooie steekpass van Jan. Even leek het nog 6-6 te worden, maar het had net zo goed nog 7-5 kunnen zijn. Helaas voor ons bleef het bij 6-5 in het voordeel van TAVV. Volgende week hopen we weer op drie punten mannen!!