Koudekerk 1 - CVC Reeuwijk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - CVC Reeuwijk 1

Koudekerk 1 - CVC Reeuwijk 1

Koudekerk 1

6 - 1

CVC Reeuwijk 1

Oege Pennin (schot)
2'
Oege Pennin (schot)
39'
82'
Menno Mouthaan (schot)

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

21 januari 2012 14:30

Scheidsrechter

Luiken, J.A.M.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk walst over CVC Reeuwijk heen.

 

Koudekerk blijft zijn opmars voortzetten. Met 7 punten uit de laatste drie wedstrijden voor de winterstop leek de ploeg het lek boven te hebben. Tegen CVC Reeuwijk, nummer twee op de ranglijst, zette de ploeg de goede lijn voort en door de nederlagen van de ploegen net boven de ploeg van Valk stijgt de ploeg van de elfde naar de achtste plaats.

 

 

Een vrijwel fitte selectie had Marcel Valk tot zijn beschikking, dat hield in dat Tijs v/d Hoorn op de bank plaats moest nemen. De start was tekenend voor de manier waarop Koudekerk de hele wedstrijd speelde. Fel, al na anderhalve minuut gaf Oege Pennin keeper Rob Verwaal het nakijken na dat hij eerste Rene v/d Heuvel eenvoudig op zij had gezet. Een droomstart die zijn uitwerking op de ploeg niet miste. Het werd eenrichtingsverkeer in de richting van de Reeuwijk goal. Via goals van Ruben v/d Berg (Rebound) was het al snel 2 – 0 en Na een goed half uur was Rick van Tol de afmaker op een voorzet van Oege. Een bevrijdende goal voor de vleugelspits die vandaag weer een beetje op de  oude van Tol leek. Voor het rustsignaal was de wedstrijd gespeeld toe Oege Pennin met zijn tweede treffer de 4 – 0 op het bord schoot. De bezoekers waren in deze vijfenveertig minuten tot welgeteld een schot op het doel van Michael Kneulman gekomen. Een ongekende weelde voor de thuisploeg die de laatste wedstrijden het net ineens wel weet te vinden.

 

De tweede helft kon eigenlijk schriftelijk worden afgedaan, de bezoekers leken al het geloof in een goed resultaat te hebben verloren en toen Rick van Tol de marge op 5 bracht was het helemaal gedaan. Het gaf Marcel Valk de mogelijkheid om te wisselen, Tijs v/d Hoorn verving Oege Pennin, Daniel Wildschut voor Roy v/d Berg en tussen die wissels in schoot Ruben v/d Berg nog even de zesde treffer achter Verwaal. Enig smetje was de tegentreffer die Michael Kneulman zelf veroorzaakte. Veel te ver uit zijn doel gaf hij Menno Mouthaan nog de gelegenheid de ere treffer te scoren. Een treffer die alleen voor de statistieken zou gelden want Koudekerk was vandaag veel te sterk, de score had veel hoger uit kunnen vallen. Arjen Linstra, ingevallen voor Nick van Houten, had daar de grootste mogelijkheid toe maar voor een leeg doel wou Arjen de bal eens lekker tegen de touwen jagen. Tot zijn eige afgrijzen raakte hij de bal totaal verkeerd en verdeween het ding over de ballen vanger richting veld drie. Het leverde alleen hilariteit op want de zege was binnen. Koudekerk klimt naar de achtste plaats en tankt een lekker dosis zelfvertrouwen voor de komende wedstrijd tegen B.S.C.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst, Richard van Heijningen, Fabian Roosenbrand, Nick van Houten(85. Arjen Linstra), Roy v/d Berg(78. Daniel Wildschut), Ruben v/d Berg, Rick van Tol, Oege Pennin(62. Tijs v/d Hoorn), Mark van Leeuwen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!