BSC '68 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

BSC '68 1 - Koudekerk 1

BSC '68 1 - Koudekerk 1

BSC '68 1

1 - 1

Koudekerk 1

Lennert v/d Berg
1'
Rob van der Meer
39'
Lennert v/d Berg (schot)
42'
Jelle Verhoef
43'
Wouter van Klink
51'
Thomas de Ruiter
77'
Rolf van der Kleij
82'
Simon Guit
84'

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

28 januari 2012 14:30

Scheidsrechter

Schriel, K.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk laat twee punten liggen tegen B.S.C.`68

 

De manier waarop B.S.C.`68 trainer Roel Zandbergen het veld in had gestuurd werd al snel duidelijk. Al binnen 15 seconden ging Lennard v/d Berg vol door op Stefan van Tol. Scheidsrechter Schriel trok geel en de trend was gezet. De teller stopte bij acht keer geel (zeven voor B.S.C., een voor Koudekerk) Maar het hadden er zomaar een stuk of vijf meer kunnen zijn.

 

Koudekerk kende weinig problemen, alleen Nick van Houten was geblesseerd voor hem speelde Tijs v/d Hoorn en verder waren Lars v/d Haven en Cedric Borgers weer terug van de wintersport.  B.S.C.`68 had wel de nodige problemen. Op doel stond een 17 jarige A junior. Na de 6 – 1 nederlaag van de vorige week was de ploeg van Roel Zandbergen niet van plan er een mooie wedstrijd van te maken. Koudekerk probeerde te voetballen en vooral Oege Pennin en Roy v/d Berg hadden het zwaar te voorduren. Bij iedere bal die in hun buurt kwam was het af en toe springen om de ledematen heel te houden. Het resulteerde dat voor de rust al vier spelers in het boekje verdwenen van de scheidsrechter en mocht met name Lennard v/d Berg blij zijn nog op het veld te staan, na de eerste actie na 15 seconden ging hij nog regelmatig over de rand maar werd gered door een voordeelregel of de scheidsrechter. Voor Koudekerk bleef de schade beperkt tot een gele kaart voor Rick van Tol, geprovoceerde door Jelle Verhoef reageerde van Tol, het leverde beide geel op waar Verhoef vanwege zijn verwenste taalgebruik er gewoon rood had verdient. De anti climax was dat de thuisploeg bij hun eerste bezoek aan het doel van Michael Kneulman nog wist te scoren ook, daarvoor had de 17 jarige Daniel de Wit in het B.S.C. doel al een paar keer moeten ingrijpen en het nodige geluk gehad met een bal op de lat van Mark van Leeuwen.

De vraag voor de tweede helft was hoe lang het zou duren eer de thuisploeg met een mannetje minder zou komen te staan en hoe lang het zou duren eer Koudekerk zou scoren. Dat eerste bleef uit, mede door het gegeven dat scheidsrechter na een overtreding eerste zijn boekje raadpleegde of de dader er al in stond eer over te gaan tot het geven van een kaart. (of niet)  De tweede vraag bleef te lang een vraag maar uiteindelijk was het Ruben v/d Berg die met een bekeken bal, keurig de verre hoek in draaiend, de meer dan verdiende gelijkmaker binnen schoot. Toen waren er nog ruim twintig minuten te spelen en was er nog alle tijd voor Koudekerk om de winst naar zich toe te trekken maar ging de ploeg steeds haastiger voetballen en verdween de zuiverheid uit het spel. Daarbij had g=het de pech dat vrijwel ieder schot werd geblokt door een B.S.C. er die zich talrijk rond de eigen zestien hadden opgesteld en zag Roy v/d Berg nog en kopbal op de paal belanden. Enkele minuten voor tijd ontsnapte Koudekerk zelfs nog aan een nederlaag toen Michael Kneulman een bal van Richard Bregman ternauwernood uit zijn doel kon halen. Dat zou een complete deceptie zijn geweest, want met een punt kreeg B.S.C.`68 te veel, laat staan wanneer het zou winnen.

 

Na afloop was iedereen het over een ding eens, Koudekerk kreeg te weinig, B.S.C. te weinig geel en wat men vandaag had gezien had weinig met voetbal op. Koudekerk zakt weer twee plaatsen maar houd vier ploegen onder zich. B.S.C. ziet de problemen groter worden, staan nu op een twaalfde plaats en zal ongetwijfeld een aantal schorsingen kunnen verwachten.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst, Richard van Heijningen©, Fabian Roosenbrand, Tijs v/d Hoorn, Roy v/d Berg, Ruben v/d Berg, Rick van Tol(81. Lars v/d Haven), Oege Pennin, Mark van Leeuwen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!