Schoonhoven 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Schoonhoven 1 - Koudekerk 1

Schoonhoven 1 - Koudekerk 1

Schoonhoven 1

0 - 4

Koudekerk 1

18'

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

3 december 2011 14:30

Scheidsrechter

Zuidwijk, J.G.P.

Accommodatie

Onbekend

Onverwachte winst voor Koudekerk bij Schoonhoven

 

Het was een ware Houdini act die Marcel Valk moest doen om zijn opstelling te maken, Nick van Houten, Vince van Goozen en Oege Pennin waren geschorst en Rick van Tol bleek niet fit genoeg om te starten. Het konijn uit de hoge hoed luisterde naar de naam Lars v/d Haven.  De 19 jarige debuteerde in de spits en dat bleek een goede zet, Koudekerk speelde als herboren en declasseerde de nummer vier van de ranglijst met 0 – 4.

 

Door de terugkeer van Fabian Roosenbrand vormde Richard van Heijningen en Christian Vergunst het centrum achterin en mocht Ruben v/d Berg doorschuiven naar het middenveld. Dat bracht al snel effect. Roy v/d Berg had de actie en kon voorzetten waar de inkomende Ruben keeper Sjef van Vucht voor de eerste keer kansloos liet.  Koudekerk bleef na deze snelle treffer vol de aanval zoeken, combineerde veel van positie, mede doordat Lars v/d Haven zich veelvuldig terugtrok uit de spits kwam daar de ruimte voor anderen. Roy v/d Berg had Koudekerk al snel op 0 – 2 kunnen zetten maar hij zag zijn inzet over gaan. Mark van Leeuwen was even later wel succesvol. Uitgeweken naar de rechterkant en draaide de bal fraai in de verre hoek buiten bereik van van Vught. Zo stond Koudekerk op 0 – 2 zonder dat er ook maar een aanvaller in de buurt van Michael Kneulman was geweest. Zou het dan vandaag gaan gebeuren. Het leek in ieder geval wel allemaal mee te zitten bij Koudekerk. Schoonhoven kon pas na een half uur gevaarlijk worden toen v/d Haven balverlies leed kon Rogier Peltenburg op Michael Kneuman afgaan. Die wist redding te brengen en Christian Vergunst trapte de rebound van de lijn weg. Deze werd opgepikt door van Leeuwen en voordat bij Schoonhoven iemand terug was had van Leeuwen de wedstrijd beslist. Koudekerk ging met 0 – 3 de rust in, een ongekende weelde.

 

Na de rust was het allemaal een stuk minder, Koudekerk scoorde al snel en wederom was het Mark va Leeuwen die van Vught wist te passeren. Daarna was er van een wedstrijd geen sprake meer en voetbalde Koudekerk de wedstrijd uit. De royale voorsprong gaf Marcel Valk de gelegenheid om Rick van Tol en Daniel Wildschut nog in te brengen voor Tijs v/d Hoorn en Roy v/d Berg en in de slotfase mocht Lars v/d Haven zijn wissel met applaus ontvangen, zijn ex-trainer Arjen Linstra kwam hem vervangen voor de laatste minuten. Linstra had zelfs nog even de intentie om de 0-5 op het bord te zetten maar helaas voor hem wenste Schoonhoven daar nu net weer niet aan mee te werken.

 

Koudekerk schuift een plekje op en passeert Moerkapelle op de ranglijst en dat is de volgende tegenstander. Winst zaterdag op deze concurrent zou er voor kunnen zorgen dat men met een heel wat beter gevoel de feestdagen in kan gaan.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst, Richard van Heijningen©, Fabian Roosenbrand, Cedric Borgers, Ruben v/d Berg, Roy v/d Berg(79. Daniel Wildschut), Tijs v/d Hoorn(72.Rick van Tol), Lars v/d Haven(86. Arjen Linstra), Mark van Leeuwen

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!