Koudekerk 1 - Rohda '76 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - Rohda '76 1

Koudekerk 1 - Rohda '76 1

Koudekerk 1

2 - 2

Rohda '76 1

11'
Wim van der Neut (intikker)
27'
Jaap Veldhuizen (schot)
45'
Chris Nap
54'
Marius Reijsbergen
67'
Nick Winkel
71'
Maarten Frouws

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

19 november 2011 14:30

Scheidsrechter

Klomp, T.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk betaald zware prijs voor punt tegen Rohda`76

 

De wedstrijd was al afgelopen toe Oege Pennin zijn frustratie uitte tegen scheidsrechter Klomp. Pennin was gedurende de wedstrijd regelmatig teruggefloten en na afloop leidde dat tot een uitbarsting wat de spits op een rode kaart kwam te staan. Hem wacht dus een schorsing, net als Nick van Houten en Vince van Goozen die beide hun vierde gele kaart van het seizoen mochten ontvangen. Een zware prijs voor het behaalde punt. Een punt waarmee Koudekerk ook nog eens minder kreeg als waar het recht op had.

 

Tegen Rohda kon Marcel Valk eindelijk weer beschikken over Richard van Heijningen maar daar stond de blessure van Rick van Tol tegenover en enkele uren voor de wedstrijd viel ook Fabian Roosenbrand ziek af. Het was dus even puzzelen en toen kwam er een verassing uit de hoge hoed met Vince van Goozen als middenvelder en Tijs v/d Hoorn als rechter aanvaller. Koudekerk begon met een felheid aan de wedstrijd die al enkele weken ontbrak, daarbij was ook het voetbal zeker niet verkeerd. Rohda werd al; snel terug gedrongen en kon er al snel worden gejuicht. Een verkeerde terugspeel bal werd door een attente Roy v/d Berg opgepikt en dankbaar onder keeper Jeroen Kok geschoven.  Koudekerk wilde snel doorgaan en leek enkele keren goed door te komen maar een vlagger van het eerste Rohda uur maakte dat onmogelijk met zijn vlaggen., De hilariteit was dan ook groot toen de man uit moest vallen na een glijpartij. Ondertussen was Rohda wel op gelijke voet gekomen, uitgerekend na een vrije trap voor buitenspel wat geen buitenspel was.  Toen halverwege de eerste helft Rohda ook nog op voorsprong kwam leek het er weer op dat Koudekerk ten onder zou gaan maar deze keer liet de ploeg zich niet af bluffen en kwam het nog voor de rust via de mooiste aanval van de middag via Oege Pennin op 2 – 2.

 

De tweede helft was een stuk minder vermakelijk dan de eerste. Dit kwam voornamelijk door een groot aantal overtredingen en met name de Rohda Trainer liet zich van een minder sportieve kant zien door herhaaldelijk te laten merken dat “weer die aanvoerder” (Nick van Houten) een keer moest worden aangepakt. Gevolg was dat er aan Rohda kant in korte tijd drie kaarten vielen te noteren terwijl aan Koudekerk kant Vince van Goozen aan rood ontsnapte toen hij met geel op zak zijn tegenstander vloerde. Gevoetbald werd er nog wel, Nick van Houten raakte de lat uit een vrije trap en Roy v/d Berg had de grootste kans voor Koudekerk maar werd gestopt door de keeper. Aan de andere kant was het Wim van der Neut die de grootste kans had maar schoot over. Rohda claimde zelfs nog een strafschop maar dat werd niet gehonoreerd. Zo eindigde het met 2 – 2 en reageerde Pennin zijn frustraties af wat nog een smet gaf op een wedstrijd die aardig begon maar een onplezierige tweede helft kende.

Het levert voor Marcel Valk in ieder geval weer een hoop gepuzzel op voor de wedstrijd tegen Schoonhoven. Drie schorsingen, hopelijk zijn van Tol en Roosenbrand dan weer beschikbaar. In ieder geval heeft hij twee weken de tijd voor deze puzzel.

 

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst(26. Cedric Borgers), Ruben v/d Berg, Richard van Heijningen, Nick van Houten, Vince van Goozen, Roy v/d Berg, Tijs v/d Hoorn, Oege Pennin, Mark van Leeuwen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!