Be Fair 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Be Fair 1 - Koudekerk 1

Be Fair 1 - Koudekerk 1

Be Fair 1

5 - 1

Koudekerk 1

Jimmy de Lange (schot)
19'
19'
Jamie Grootenboer (solo)
73'
Ahmed el Azzouti (solo)
86'
Mohammed Ben Said (solo)
88'

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

12 november 2011 14:30

Scheidsrechter

Linden, W.L. van der

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk zakt naar laatste plaats na nederlaag bij Be Fair.

 

Twintig minuten lang was Koudekerk de bovenliggende ploeg in de wedstrijd bij en tegen Be Fair. Het kwam op voorsprong en het spel was dat van een ploeg die gewoon drie punten op ging halen. Tot die twintigste minuut, een zondagsschot verdween over Michael Kneulman heen en met de voorsprong verdween het zelfvertrouwen van Koudekerk.

 

Marcel Valk bleef ook deze week vasthouden aan zijn basis, alleen Cedric Borgers zat op de bank, op zijn plaats speelde Tijs v/d Hoorn. De ploeg leek ook het vertrouwen van de trainer te gaan belonen, het speelde met flair wat er een aantal weken niet was gezien en Be Fair werd met de rug tegen de eigen zestien meter gezet. Dat Koudekerk op voorsprong kwam was dan ook terecht, al had Mark van Leeuwen het geluk dat zijn schot iets van richting werd veranderd waardoor Be Fair keeper van Schoneveld kansloos was.  De thuisploeg was tot op dat moment compleet ongevaarlijk geweest en Koudekerk probeerde ook gelijk door te drukken. Oege Pennin had de gelegenheid om de voorsprong te verdubbelen maar Schoneveld redde bekwaam. Halverwege de eerste helft kwam Be Fair voor het eerst dreigend er uit en een afgeslagen bal werd door Jimmy de Lange als een zondagsschot op het doel geschoten. Tot ontzetting van alles en iedereen bij Koudekerk daalde de bal ineens zo snel dat hij net onder de lat en net over de handen van Kneulman in het doel verdween.  Met deze gelijkmaker sloeg het hele beeld van de wedstrijd om, Be Fair  nam het heft in handen en Koudekerk was geen schim meer van de eerste twintig minuten.

 

De beslissing kwam vlak na de rust, een corner werd door John Slagboom ingekopt en in een poging de bal uit het doel te werken schoot Roy v/d Berg de bal via een medespeler achter zijn eigen doellijn. De tot dan toe gevaarlijkste Koudekerker, Mark van Leeuwen, maakte dit allemaal al niet meer mee. Einde eerste helft klapte zijn enkel dubbel en moest zich in de rust laten vervangen door Cedric Borgers Dit was de klap die Koudekerk niet meer te boven kwam, halverwege de tweede helft Ahmed el Azzouti de derde treffer binnen schieten. Met nog een kleine vijftien minuten te spelen besloot Marcel Valk alles of niets te gaan spelen en bracht Arjen Linstra voor Nick van Houten. Vince van Goozen kwam voor Tijs v/d Hoorn. Tijs was valk daarvoor van achteren gepakt door Jamie Grootenboer en kon niet meer verder. Ruben v/d Berg schoof door naar het middenveld en Met een alles of niets offensief moest Koudekerk zien wat er nog te redden was. Dat werd niets, Be Fair counterde via Jamie Grootenboer en Mohammed Benl Said naar een geflatteerde 5-1 overwinning.

 

Koudekerk zit diep in de problemen, bezet nu de laatste plaats en krijgt volgende week Rohda`76 op bezoek. Het zal punten moeten gaan pakken om niet te ver achterop te geraken bij de overige ploegen. Iedereen verwachte vooraf dat Koudekerk wel eens voor een verassing zou kunnen gaan zorgen, alleen dit zal niemand hebben bedoeld.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg(79.©), Fabian Roosenbrand, Nick van Houten©(79. Arjen Linstra), Tijs v/d Hoorn(83.Vince van Goozen), Roy v/d Berg, Rick van Tol, Oege Pennin, Mark van Leeuwen(46.Cedric Borgers)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!