Koudekerk 1 - TAVV 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - TAVV 1

Koudekerk 1 - TAVV 1

Koudekerk 1

1 - 3

TAVV 1

45'
Pim Verlaan (schot)
57'
Lars v/d Pijl (schot)

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

5 november 2011 14:30

Scheidsrechter

Aktar, I.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk komt in zwaar weer.

 

Het is voor Koudekerk ondertussen om moedeloos van te worden, tegen T.A.V.V. speelt de ploeg niet onaardig maar staat het na afloop weer met lege handen. Niet omdat de tegenstander zoveel beter was maar omdat het zelf de goals weggeeft met simpele fouten.

 

De zelfde elf die vorige week onderuit gingen tegen Zwammerdam kregen vandaag van Marcel Valk de kans op eerherstel en het leek er in het begin ook op dat men de boodschap van Valk had begrepen. Oege Pennin zag in de openingsfase een schot net op tijd worden geblokt en de daarop volgende corner werd door Mark Drost van de lijn getrapt. Ook Mark van Leeuwen had de kans op de openingstreffer maar oog in oog met keeper Gijs Drost lobte hij de bal net over de lat. De enige grote kans van T.A.V.V. werd door Michael Kneulman onschadelijk gemaakt. Vlak voor rust was het Michael die aan de basis stond van de 0 – 1. Cedric Borgers werd onhandig aangespeeld door zijn keeper vervolgens gaf hij de bal zo in de voeten van Pim Verlaan en die zette T.A.V.V. op voorsprong.  Voor T.A.V.V. was de vreugde echter van korte duur want direct vanaf de aftrap was het Fabian Roosenbrand die opzette en de sterk spelende Oege Pennin bracht met een kaats Roy v/d Berg in staat om binnen een minuut de stand weer gelijk te trekken. Aftrappen werd er niet meer gedaan.

 

Na de rust was het allemaal veel minder met Koudekerk, te voorspelbaar in de aanval en kinderlijke fouten zorgde ervoor dat T.A.V.V. een zeer makkelijke overwinning behaalde. Na een uur spelen was het Lars v/d Pijl die een afgeslagen corner vrij kon binnenschieten. Bij de paal stond Roy v/d Berg die de bal langs zag gaan maar er niet bij kon met zijn verkeerde been. De derde treffer was een eigen doelpunt van Mark van Leeuwen die in een misverstand met Michael Kneulman en een verdediger de bal, naar het zich liet aanzien, nogal knullig in het eigen doel liep. Aanvallend was het allemaal te voorspelbaar, met Mark van Leeuwen en Rick van Tol heeft Koudekerk buitenspelers die tot de betere in de afdeling mogen worden gerekend, deze moeten dan wel aangespeeld worden. Vanuit het middenveld leek het er wel eens op of alleen Oege aangespeeld mocht worden, het maakt het verdedigen allemaal erg simpel. Marcel bracht na een blessure van Stefan van Tol Vince van Goozen in als extra spits maar Vince is niet de stormram die je op dat moment nodig heb. Alles maakte de tweede helft tot een zeer teleurstellende eindstand, de uitslagen deden ook al geen goed.

 

Volgende week zal er bij Be Fair eigenlijk moeten worden gewonnen, voorlaatste is momenteel de plaats op de ranglijst en dat is niet wat de verwachting van dit seizoen was.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol(74. Vince van Goozen), Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Fabian Roosenbrand, Nick van Houten©(36. Tijs v/d Hoorn), Cedric Borgers(81. Daniel Wildschut), Roy v/d Berg, Rick van Tol, Oege Pennin(36.©), Mark van Leeuwen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!