Koudekerk 1 - Zwammerdam 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - Zwammerdam 1

Koudekerk 1 - Zwammerdam 1

Koudekerk 1

2 - 5

Zwammerdam 1

6'
Toine Kremer (solo)
Nick van Houten (intikker)
15'
27'
Mitchell Henkes (schot)
28'
Mitchell Henkes (schot)
70'
Maarten Cave
71'
Thijs Jongejan (schot)
80'
Lars Kremer (scrimmage)

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

29 oktober 2011 14:30

Scheidsrechter

Moerenhout, H.J.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk laat kans op middenmoot liggen

 

Het blijft kwakkelen met Koudekerk, na zeven punten te hebben behaald in de laatste drie competitiewedstrijden liet de ploeg zaterdag een enorme kans om aansluiting te nemen bij de middenmoot aan zijn neus voorbij gaan. Een slap Koudekerk werd genadeloos op de pijnbank gelegd door hekkensluiter Zwammerdam.

 

Koudekerk ging van start met Cedric Borgers weer in de basis, Tijs v/d Hoorn moest daardoor genoegen nemen met een plaats in de dug out. Waar de ploeg tegen Floreant nog kon vechten voor elkaar leek dat vandaag ver te zoeken, al na 6 minuten keek Koudekerk tegen een achterstand aan toen Toine Kremer vrij simpel door mocht komen. Toen pas leek men wakker te worden en zocht Koudekerk de aanval en kreeg het kansen. Zwammerdam keeper Rob Vrisekoop hield een kopbal uit het doel zonder dat hij het wist en Oege Pennin kopte volledig vrij in de handen van diezelfde Vrisekoop. Even later kwam Koudekerk dan toch langszij. Uit een corner kopte Christian Vergunst de onderkant van de lat, Nick van Houten nam geen risico en gaf nog even het tikje wat de bal zeker over de lijn was. Koudekerk had toen door moeten drukken maar i.p.v. dat te doen ging het weer een tandje terug en dat was de beslissing in de wedstrijd. Binnen twee minuten was het 1 – 3 voor Zwammerdam. Mitchell Henkes kreeg alle tijd om uit te halen en van 25 meter verdween de bal in het doel, nog voordat Koudekerk hiervan bekomen was was het wederom Henkes die met een volley ervoor zorgde dat  Koudekerk een zware tweede helft tegemoet kon zien.

 

De tweede helft was ruim 20 minuten bezig eer Koudekerk weer eens gevaarlijk werd, Roy v/d Berg reageerde zittend op zwak keeperswerk van Vrisekoop die de bal door zijn handen liet rollen. Koudekerk was weer in de race en kon binnen een minuut zelfs gelijk komen toen Oege Pennin een grote kans naast schoot. Marcel Valk wisselde Cedric Borgers en Mark van Leeuwen voor Tijs v/d Hoorn en Daniel Wildschut, hierdoor kwam Koudekerk met twee aanvallende middenvelders te spelen en bleef Nick van Houten de controleur. Veel maakte het niet uit want nog voor iedereen bij Koudekerk wist wat de bedoeling was had Zwammerdam toegeslagen, Thijs Jongejan volleerde de bal snoeihard langs Michael Kneulman en besliste de wedstrijd. De vijfde Damse treffer van Lars Kremer was alleen nog voor de statistieken en deed wat extra zout in de wonde bij Koudekerk.

Door deze nederlaag komt Zwammerdam op een gelijk aantal punten als Koudekerk en is slechts het doelsaldo wat het verschil maakt. Volgende week heeft Koudekerk de kans om zich te revancheren, T.A.V.V. komt dan op bezoek aan de Gruttolaan.

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Fabian Roosenbrand, Nick van Houten, Cedric Borgers(70. Daniel Wildschut), Roy v/d Berg, Rick van Tol, Oege Pennin, Mark van Leeuwen(70.Tijs v/d Hoorn)

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!