Floreant 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Floreant 1 - Koudekerk 1

Floreant 1 - Koudekerk 1

Floreant 1

0 - 1

Koudekerk 1

Khairi Ahdid
74'
91'
Tijs van der Hoorn (scrimmage)

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

15 oktober 2011 14:30

Scheidsrechter

Hooijer, M.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk fortuinlijk langs Floreant in de extra tijd.

 

Iedereen had zich al verzoend met een gelijkspel toen een misser in de Floreant defensie Koudekerk ineens drie punten opleverde. Punten waar men zich zeer gelukkig mee mocht prijzen.

 

Marcel Valk had tegen Floreant weer de beschikking over Joep van Tulder maar zag Richard van Heijningen afhaken. Alleskunner Stefan van Tol, tegen W.D.S. nog de diepste spits, werd tegen Floreant rechtsachter. Koudekerk en Floreant maakten er een aantrekkelijke wedstrijd van. Al snel in de wedstrijd was er een kopkans voor Joep van Tulder maar de te zachte ingekopte bal was een gemakkelijke prooi voor Dennis Verboom in het doel van Floreant. Even later nam Michael Kneulman alle risico toen hij zijn doel uitkwam om een te kort gespeelde bal van Christian Vergunst onschadelijk te maken. Hierbij ging Kneulman hard in op Martijn Kok maar speelde volgens de scheidsrechter de bal. Even Later was het Fabian Roosenbrand die de 1 – 0 voorkwam door een inzet van Jeffrey Hilgeman vlak voor de doellijn weg te halen. De grootste kans voor de rust was voor Bart van Herk, op twee meter van Michael Kneulman wist hij de bal niet langs de Koudekerk goalie te krijgen, die reageerde grandioos en tikte de bal uit de hoek.

Direct na de rust was een zelfde situatie, nu was het Khiari Ahdid die op Kneulman stuitte. Koudekerk ging wat meet van de eigen goal af spelen en had een grote kans via Nick van Houten die een bal net over kopte. Zo bleef het een open wedstrijd die alle kanten op kon. Naar mate de wedstrijd voorderde leek het steeds meer op een gelijk spel af te gaan. Bij Floreant was de gevaarlijke Ahdid goed in toom gehouden door Stefan van Tol. Dat deed Ahdid wisselen naar de andere vleugel en zo Fabian Roosenbrand uit te proberen, helaas zonde succes en dat leverde de geïrriteerde Ahdid geel op en werd daarop gelijk gewisseld, een compliment aan van Tol en Roosenbrand. Aan de andere kant was er geel voor Roy v/d Berg en voor Nick van Houten. Die voorkwam met die overtreding op Tim Tempelaar een uitbraak. Zo ging de wedstrijd de extra tijd in, daarin kon Koudekerk nog een keer naar voren, Rick van Tol gooide de bal voor het doel waar Evert Miltenburg en doelman Dennis Verboom elkaar niet begrepen, in de daarop volgende scrimmage was het Tijs v/d Hoorn die via het been van Wouter v/d Burg Koudekerk naar de 0-1 overwinning schoot. Een gestolen overwinning maar daar maalde niemand om bij Koudekerk, de ploeg pakt zeven punten uit drie wedstrijden en kan voorzichtig omhoog gaan kijken. Komende zaterdag is er geen competitievoetbal, de week daarop komt Zwammerdam op bezoek op de Gruttolaan. Dat wordt een zes puntenwedstrijd.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Fabian Roosenbrand, Nick van Houten©,Tijs v/d Hoorn, Roy v/d Berg, Mark van Leeuwen(82.Stefan de Wit), Joep van Tulder (69.Cedric Borgers), Rick van Tol.

 

Niet ingezet: Vince van Goozen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!