Koudekerk 1 - WDS 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - WDS 1

Koudekerk 1 - WDS 1

Koudekerk 1

2 - 1

WDS 1

45'
96'
Ramon de Koning (schot)

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

8 oktober 2011 14:30

Scheidsrechter

Durgunsu, Y.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk wint van W.D.S. en pakt de eerste driepunter.

 

De eerste winst voor koudekerk en echt tevreden was niemand, zowel Marcel Valk als de spelers waren blij met de drie punten maar besefte dat deze wedstrijd met grotere cijfers had moeten worden gewonnen.

 

Voor de ontmoeting met het, eveneens, moeilijk scorende W.D.S. had Marcel Valk zijn elftal op drie plaatsen gewijzigd. Cedric Borgers en Vince van Goozen moesten hun plaats afstaan aan Tijs v/d Hoorn en Fabian Roosenbrand. De derde was noodgedwongen, door de blessure van Oege Pennin en de afwezigheid stond Stefan van Tol in de spits. Voor de jongste van Tol een ietwat vreemde plaats maar zijn begin was veelbelovend en al binnen 10 minuten deed hij wat van een spits wordt verwacht. Scoren. Een afgeslagen bal werd van net buiten de 16 meter prima door van Tol binnen geschoten en hiermee onderstreepte Stafan van Tol de verhoudingen op het veld. W.D.S. was gekomen voor een punt en had dan ook weinig aanvallende bedoelingen, in de eerste 45 minuten bestond het werk van Michael Kneulman uit wat terugspeelballen en een enkele verdwaalde vangbal. Zijn W.D.S. Collega aan de andere kant had het beduidend drukker.  Koudekerk drong vanaf het beginsignaal aan en toto aan de goal van Stefan van Tol was de W.D.S. goal al aardig onder vuur genomen.  Toch duurde het tot vlak voor de rust eer de 2 – 0 viel. Een, ogenschijnlijk, ongevaarlijke voorzet werd door de W.D.S. verdediger hard teruggekopt op zijn doelman. Die kon de inzet maar ternauwernood keren maar niet klemmen. Tijs v/d Hoorn kreeg de bal voor zijn voeten en zo een niet te missen kans op 2 – 0.  Zo kon Koudekerk comfortabel de rust in.

 

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste, Koudekerk creëerde kansen, schoot over(Roy v/d Berg), tegen de keeper (Stefan van Tol) of zag de bal op de een of andere miraculeuze manier niet tot doelpunt worden omgezet. Het wachten was dan ook op het eindsignaal toen W.D.S. ineens een aanval produceerde en de bal terecht kwam bij aanvoerder Ramon de Koning. Tot grote ergernis van Michael Kneulman verdween de inzet van de Koning nog in het doel en had W.D.S. nog gescoord ook, veel mocht het niet helpen want vrijwel direct daarna floot de scheidsrechter voor het einde. De opluchting van de eerste winst was bij Koudekerk groter dan de vreugde, men wist dat deze wedstrijd met meer dan 2 – 1 gewonnen had kunnen (Moeten) worden. Het was misschien niet de beste wedstrijd maar voor een leuke wedstrijd zijn er twee ploegen nodig die willen voetballen. Daar was W.D.S. vandaag niet voor gekomen, en Koudekerk probeerde het en kreeg waar het al eerder recht op had, drie punten.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Richard van Heijningen, Fabian Roosenbrand, Nick van Houten©, Tijs v/d Hoorn, Roy v/d Berg, Rick van Tol(84. Cedric Borgers), Stefan van Tol, Mark van Leeuwen.

Niet ingezet: Vince van Goozen, Stefan de Wit, Arjen Linstra, Wouter Reijneveld

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!