Berkel 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Berkel 1 - Koudekerk 1

Berkel 1 - Koudekerk 1

Berkel 1

2 - 2

Koudekerk 1

Sander van der Velden (schot)
12'
52'
Joep van Tulder (intikker)
Bob de Geus (solo)
81'
Sander van der Velden
90'

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

1 oktober 2011 14:30

Scheidsrechter

Burg, P.N. van der

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk pakt met 2 – 2 bij Berkel het eerste punt

 

Koudekerk spelers stonden enigszins teleurgesteld te kijken na het eindsignaal van Berkel – Koudekerk. Door het gelijke spel hadden zij zojuist het eerste punt binnengehaald maar drie punten waren zo dichtbij geweest.  Drie punten die Koudekerk, gezien het spel na de rust zeker hadden verdiend.

 

De goede tweede helft van vorige week van Koudekerk was iets waar de ploeg mee door kon gaan maar niets van dat alles was terug te vinden na de aftrap in Berkel. De thuisploeg was feller en al snel was het eerste gevaar een feit. Vince van Goozen gaf zijn directe tegenstander te veel ruimte en Michael Kneulman moest alle zeilen bijzetten om een vroege achterstand te voorkomen. Het bleek slechts uitstel van executie want nog binnen het kwartier was het wederom Vince van Goozen die te veel ruimte gaf en toen Richard van Heijningen eenvoudig werd uitgespeeld was het een koud kunstje voor de snelle Robert v/d Velden om de score te openen. Het deed Koudekerk geen goed, op het middenveld kreeg men totaal geen controle en grossierde men in balverlies. Marcel Valk gaf al snel een signaal aan zijn middenvelders door Tijs v/d Hoorn warm te laten lopen.  Het enige gevaarlijke moment kwam via Joep van Tulder. Die trof na een geweldige pass van Ruben v/d Berg voor de vierde keer dit seizoen de paal. Dat 1 – 0 de ruststand was zegt ook genoeg over Berkel.

In de rust greep Marcel Valk in, Vince van Goozen en Cedric Borgers bleven achter in de kleedkamer en werden vervangen door Fabian Roosenbrand en Tijs v/d Hoorn. Of het door de wissels kwam of iets in de thee maar ineens stond er een heel ander Koudekerk. Dit Koudekerk toonde de inzet die voor de rust ontbrak en drukte de thuisploeg steeds verder achteruit. De gelijkmaker was dan ook volledig terecht. Joep van Tulder ronde het goed doorgaan van Mark van Leeuwen op de achterlijn fraai af. Na de gelijkmaker ging Koudekerk door, Roy v/d Berg zag zijn schot net over worden getikt door Sander v/d Velden en Joep van Tulder strandde eveneens op die zelfde v/d Velden. Aan de andere kant was Ruben v/d Berg de reddende engel aan Koudekerk kant door de bal van de lijn te halen. Halverwege de tweede helft kreeg Koudekerk dan zijn voorsprong. Fabian Roosenbrand won het duale aan de zijlijn en Ruben v/d Berg had het overzicht om Tijs v/d Hoorn vrij te zetten voor de keeper. Toen was het een koud kunstje om Koudekerk op voorsprong te zetten.  Alles leek er op dat Koudekerk dan eindelijk zijn eerste winstpartij zou gaan pakken maar met minder dan tien minuten op de klok was het een counter die de Koudekerkse hoop de grond in boorde. Bob de Geus was snel weg en ondanks het handje van Kneulman redde hij een punt voor Berkel.  Het leek nog even goed te komen toen Invaller Stefan van Tol zomaar de bal kreeg van een Berkel verdediger en vrij kon doorgaan op de keeper maar een uiterste krachtsinspanning van de keeper voorkwam de nederlaag. Na afloop was Koudekerk dan ook de ploeg die enigszins teleurgesteld het veld verliet. Het eerste punt was dan wel behaald maar het hadden en twee meer kunnen of moeten zijn.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Richard van Heiningen, Vince van Goozen(46.Fabian Roosenbrand), Nick van Houten ©, Cedric Borgers(46.Tijs v/d Hoorn), Roy v/d Berg, Rick van Tol, Joep van Tulder, Mark van Leeuwen(71.Stefan van Tol)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!