Koudekerk 1 - Soccer Boys 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - Soccer Boys 1

Koudekerk 1 - Soccer Boys 1

Koudekerk 1

1 - 2

Soccer Boys 1

36'
Cor van Egmond (intikker)
51'
Reinier van den Houwen (scrimmage)

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

24 september 2011 14:30

Scheidsrechter

Schuch, S.A.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk dichtbij eerste punt.

 

 Soccer Boys  had alle lof voor de ploeg van marcel valk maar de gasten uit Bleiswijk pakte met 1 – 2 wel de punten en Koudekerk blijft nog puntloos in de competitie, al was men er vandaag heel dicht bij. Marcel was dan ook, zeker over de tweede helft, uitermate tevreden over het spel van zijn ploeg.

 

De terugkeer van Richard van Heiningen bracht Koudekerk achterin de rust, rust die de eerste wedstrijden ontbrak. Het leek positief voor de hele ploeg te werken, Soccer Boys was zeker niet beter en had af en toe de handen vol om de zaak achterin dicht te houden. Het was dan ook een tegenvaller dat de gasten toch met een voorsprong de rust ingingen. Christian Vergunst liet zich te simpel uitspelen en toen de voorzet van Sander v/d Ruijtenbeek leeg de zestien meter in vloog was het Cor van Egmond die zijn voet tegen de bal zette en de gasten op voorsprong zette.

 

Na de rust leek het al snel gespeeld, Cedric Borgers trapte volledig mis en Reinier v/d Houwen had het nodige geluk toen hij de bal ongelukkig raakte, hierdoor ging de bal omhoog en kon Michael Kneulman de bal wel aantippen maar niet voorkomen dat de bal net onder de lat in het doel verdween. Men zou denken dat Koudekerk het hoofd boog maar niets was minder waar, de ploeg zocht de aanval, kreeg kansen maar ook nu ontbrak het beetje geluk. Rick van Tol had de kans op een treffer maar oog in oog met keeper Steven van Aalst bleek dat van Tol nog niet op het niveau is van voor zijn blessure. Van Aalst kon redden en hield zijn ploeg overeind. De treffer die Koudekerk verdiende kwam met nog een half uur op de klok. Ruben v/d Berg zag de ruimte bij Rick van Tol en de lange bal was precies op maar, van Tol vond van Tulder en Koudekerk was weer terug in de wedstrijd. Marcel Valk wisselde Cedric Borgers voor Tijs v/d Hoor en bracht ook nog Arjen Linstra als stormram in voor Vince van Goozen. Linstra deed gelijk waarvoor hij kwam, oorlog maken in de zestien meter. Keeper van Aalst moest even geschrokken zijn en voorkwam maar nauwelijks een mooie binnenkomer voor Linstra toen deze ineens doorliep terwijl van Aalst dacht de bal eenvoudig te vangen. Het zou een verdiende treffer zijn geweest voor Koudekerk wat de tweede helft beter was dan Soccer Boys maar wederom het geluk ontbeerde in het afmaken, ook vandaag raakte het de paal. De complimenten na afloop van Soccer Boys trainer Renato Dijksterhuis waren dan ook duidelijk, Koudekerk gaat nog veel punten pekken. Marcel Valk maakte zijn spelers een compliment met het vertoonde spel en geleverde inzet, hij moet ook alleen maar kunnen concluderen dat de punten zeker gaan komen.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Christian Vergunst(57.Fabian Roosenbrand), Ruben v/d Berg, Richard van Heijningen, Vince van Goozen(81. Arjen Linstra), Nick van Houten (59.©), Cedric Borgers©(57. Tijs v/d Hoorn), Roy v/d Berg, Rick van Tol, Mark van Leeuwen, Joep van Tulder.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!