Perkouw 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Perkouw 1 - Koudekerk 1

Perkouw 1 - Koudekerk 1

Perkouw 1

2 - 0

Koudekerk 1

Michel Groen (kopbal)
23'
Maarten Adriaanse (penalty)
87'

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

17 september 2011 14:30

Scheidsrechter

Hul, C.D.R. van der

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk krijgt te weinig bij Perkouw

 

Na afloop van Perkouw-Koudekerk schudde Perkouw trainer Frans Schaap de hand van Marcel Valk met de woorden”Je hebt een goede ploeg”. Marcel zal het met gemengde gevoelens hebben ontvangen, immers de goede ploeg staat ook na de wedstrijd tegen Perkouw nog steeds met lege handen.

 

Tegen Perkouw speelde Koudekerk met inzet die in de vorige twee wedstrijden ontbrak en dat zonder een aantal vaste krachten. Dit zorgde er voor dat Nick van Houten op de vreemde positie van Rechtsachter kwam te spelen en 18 jarige Fabian Roosenbrand speelde linksachter. Op het middenveld was er een basisplaats voor Joep van Tulder. Die had ook de eerste kans van de wedstrijd maar kreeg de bal op zijn verkeerde been en zo ging er een ultime mogelijkheid op een voorsprong verl;oren. De thuisploeg speelde zoals eigenlijk bekend was, fysiek op het randje en regelmatig er overheen. Hierbij geholpen door scheidsrechter v/d Hul die lankmoedig floot en de thuisploeg hiermee steeds sterker maakte. Dit was niet de reden dat Koudekerk verloor, achterin was het onzeker en voorin mist men stootkracht. Was er een keer een mogelijkheid was er wel weer een verdediger die de aanval goedschiks of kwaadschiks tot een einde bracht. De 0 – 1 ruststand kwam halverwege de eerste helft tot stand toen bij een Korner Michael Kneulman er onder door vloog en bij de tweede paal kon Michel Groen de thuisploeg aan de leiding koppen. Koudekerk zette zich niet bij de tegenslag neer en bleef vechten voor een goed resultaat, had een veel groter balbezit dan de tegenstander en recht op een strafschop toen Mark van Leeuwen over het been ging van Jacco Zwijnenburg maar v/d Hul weigerde te fluiten. Ook Roy v/d Berg was dicht bij een treffer maar de paal stond zijn geluk in de weg.

De tweede helft gaf een zelfde beeld, Koudekerk in balbezit en een tegenstander die zich terug liet zakken om vervolgens met een lange haal een counter op te zetten. Het leverde een weinig fraai veldspel op, Koudekerk probeerde te voetballen maar iep zich stuk op de stugge verdediging en vond weinig mededogen bij de Leidsman bij de vaak forse ingrepen. Het begon zich hier aan te irriteren wat het veldspel niet ten goede kwam. De beslissende goal was tekenend voor de wedstrijd, Elgar Mudde ging over het been van Ruben v/d Berg en waar v/d Hul in de eerste helft een zelfde situatie voor Koudekerk weg wuifde haalde hij nu de woede van de bezoekers op z`n hals door voor een strafschop te fluiten. Deze werd feilloos binnengeschoten door Maarten Adriaanse die hiermee de kater voor Koudekerk compleet maakte.

Lichtpuntje aan Koudekerkse kant was dat de beleving er weer was en ook het voetbal veel beter was dan de eerste twee wedstrijden, wetende dat Richard van Heijningen, Oege Pennin en Vince van Goozen binnen afzienbare tijd weer beschikbaar zullen zijn en de ploeg deze instelling vast kan houden zullen de eerste punten niet lang op zich laten wachten, wellicht zaterdag tegen Soccer Boys.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Nick van Houten, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Fabian Roosenbrand, Tijs v/d Hoorn, Cedric Borgers©, Joep van Tulder, Rick van Tol, Roy v/d Berg, Mark van Leeuwen.

Niet ingezet: Stefan de Wit, Stefan van Tol, Dimitri v/d Berg, Wouter Reijneveld

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!