Koudekerk 1 - BSC '68 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - BSC '68 1

Koudekerk 1 - BSC '68 1

Koudekerk 1

0 - 3

BSC '68 1

10'
Lennert v/d Berg (kopbal)
63'
Lody Dijkhuizen
75'
Richard Bregman (schot)
88'
Jelle Verhoef

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

10 september 2011 14:30

Scheidsrechter

Wijling, R.

Accommodatie

Onbekend

Koudekerk na twee wedstrijden nog puntloos.

 

Het is even wennen voor Koudekerk, na twee wedstrijden is de ploeg nog puntloos. Normaal start de ploeg goed aan het seizoen om verderop af te zakken. Laat het nu andersom zijn want ook tegen B.S.C.`68 was er weinig reden tot vreugde op een dag waar het om de feestelijke opening van het kunstgras draaide.

 

Marcel Valk kon tegen B.S.C. niet beschikken over Oege Pennin, Joep van Tulder, Richard van Heijningen en Simon van Leeuwen. Roy v/d Berg starte in de spits en Vince van Goozen nam de opengevallen positie in de verdediging in. Ondanks alle afwezigen was de eerste kans voor Koudekerk. Al na drie minuten kon Rick van Tol op keeper Eric Meijer afgaan en hoe anders Zou de wedstrijd zijn verlopen wanneer Rick deze kans langs Meijer had geschoven. Nu redde de keeper en kreeg Koudekerk even later de goal tegen. Lennart v/d Berg planten zijn hoofd tegen de bal en dat van Christian Vergunst. Michael Kneulman was kansloos. B.S.C. kwam op 0 – 1 maar verloor wel de doelpuntenmaker, voorzien van tulband kon v/d Berg richting dokterspost om zijn hoofdwond te laten behandelen. Koudekerk gaf in het overgebleven half uur niet thuis en mocht Kneulman dankbaar zijn dat het met de rust slechts 0 – 1 was en geen nulletje of 4,5 wat echt tot de mogelijkheden had behoord.

In de rust bleef Cedric Borgers achter in de kleedkamer en werd vervangen door Stefan van Tol. Het leek erop dat er een ander Koudekerk uit de kleedkamer kwam, wat wel wilde vechten voor de punten. Kansen kreeg de ploeg ook, Roy v/d Berg kreeg rand 16 meter de bal net niet mee en ook centrale verdediger Ruben v/d Berg ging zich steeds meer aanvallen inschakelen. Deze speelwijze levert risico`s op en hoe langer de gelijkmaker uitbleef hoe meer B.S.C. gokte op de counter. Deze kwam een kwartier voor tijd, Richard Bregman werd, randje buitenspel, weggestuurd en besliste de wedstrijd. Na deze goal was het geloof bij Koudekerk weg en de 0 – 3 van Jelle Verhoef viel zelfs uit een counter na een corner voor Koudekerk.

 

Zo is er een tweede nederlaag voor Koudekerk en staat met na 2 wedstrijden nog zonder punten, heeft het 7 goals tegen en pas 2 voor. Wellicht iets minder mooi voetballen, want dat kan de ploeg. Volgende week de lastige uitwedstrijd bij Perkouw en ook die ploeg staat nu niet bekend om het oogstrelende voetbal.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman (46. ©), Stefan de Wit, Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Vince van Goozen, Cedric Borgers © (46. Stefan van Tol), Nick van Houten(87. Bart Kok)Rick van Tol, Tijs v/d Hoorn, Mark van Leeuwen, Roy v/d Berg

 

Niet ingezet± Wouter Reijneveld, Fabian Roosenbrand

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!