CVC Reeuwijk 1 - Koudekerk 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

CVC Reeuwijk 1 - Koudekerk 1

CVC Reeuwijk 1 - Koudekerk 1

CVC Reeuwijk 1

4 - 2

Koudekerk 1

Aksel Koopman (schot)
34'
Onne Sijbrandij (schot)
40'
Auke Meijers
74'
77'
Christiaan Snel
84'
Matthijs Brenkman
87'

Competitie

Mannen Zaterdag standaard, 1, 3e klasse A

Datum

3 september 2011 14:30

Scheidsrechter

Fonseca, O.A

Accommodatie

Onbekend

Valse start voor Koudekerk in de eerste competitiewedstrijd.

 

Met een gezicht wat op zeven dagen onweer stond  Nick van Houten na afloop aan het hek bij CVC Reeuwijk, Hij had met een nonchalant balletje breed de thuisploeg aan een voorsprong geholpen. De hele week hoor je “stop eens met die balletjes breed” en wat doe ik….  Klonk het schuldbewust.

 

Toch was het niet alleen van Houten die de hand in eigen boezen kon steken, het eerste half uur was er niets aan de hand voor Koudekerk, de ploeg was beter, kreeg kansen via Oege Pennin en de eindelijk weer herstelde Rick van Tol, Roy v/d Berg had na 20 minuten zijn ploeg op voorsprong gezet nadat Oege Pennin is eerste instantie nog op keeper Rob Verwaal stuitte.  Maar binnen 10 minuut waren de rollen omgedraaid. Simon van Leeuwen bracht Christian Vergunst in de problemen met een onmogelijk bal, Vergunst kon niet anders dat zijn doelman aanspelen. Die bal was te zacht en Aksel Koopman had toen ook nog het geluk dat Michael Kneulman de bal op het lichaam van Koopman schoot en zo de thuisploeg gelijk zag maken, vlak daarna het foutje van van Houten en van het Koudekerk in het eerste half uur was niets meer over.

 

In de rust was Marcel Valk al snel weer op het veld, Tijs v/d Hoorn (Overgekomen van Kickers`69) en Stefan van Tol kwamen in het veld voor Simon van Leeuwen en Nick van Houten. Meer offensief spelen en sneller de ruimte naar Oege gebruiken was de opdracht waarmee Valk zijn team het veld instuurde. Het leek in ieder geval weer op het eerste half uur van de eerste helft. Toch ging het weer fout. De thuisploeg maakte dankbaar gebruik van de aanvallende bedoelingen van Koudekerk en strafte dat af toen Auke Meijers Kneulman kansloos liet. Tekenend voor de wedstrijd was dat vlak daarvoor Oege Pennin de kans had om de gelijkmaker te maken, hij strandde op Keeper Verwaal en Paul Steenbergen, waarbij Steenbergen het nodig vond om liggend op de grond Pennin nog even vol in het lichaam te trappen. Dit alles ontging de Scheidsrechter en Pennin kon even later naar de kant ten faveure van Joep van Tulder. Die had niet veel tijd nodig om Verwaal te passeren, bij de tweede paal was hij alert en bracht Koudekerk op 3 – 2. Koudekerk ging toen alles of niets spelen en kreeg nog kansen, Rick van Tol net over, Stefan van Tol probeerde het van afstand maar het zat niet mee. Alles op de aanval gaf de thuisploeg de ruimte en de snelle invaller Matthijs Brenkman  maakte daar gebruik van, drie man passeerde hij alvorens de bal hard in het dak te schieten en de drie punten bleven ook dit keer in Reeuwijk.

Een tegenvaller voor Koudekerk, die het in persoonlijke fouten weg gaf, Volgende week is B.S.C.`68 de tegenstander, na de feestelijke opening van het nieuwe kunstgras is het te hopen dat men dan wel scherp is. Het enige positieve van deze wedstrijd was de rentree van Rick van Tol,in zijn eerste volledige wedstrijd in bijna een jaar liet van Tol duidelijk zien op de weg terug te zijn.

 

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Simon van Leeuwen(46. Stefan van Tol), Christian Vergunst, Ruben v/d Berg, Stefan de Wit, Nick van Houten(46.Tijs v/d Hoorn), Cedric Borgers©, Roy v/d Berg, Rick van Tol, Oege Pennin(69. Joep van Tulder), Mark van Leeuwen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!