Koudekerk 1 - LSVV'70 1 - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk 1 - LSVV'70 1

Koudekerk 1 - LSVV'70 1

Koudekerk 1

7 - 2

LSVV'70 1

14'
... (kopbal)
Oege Pennin (kopbal)
30'
32'
...
Oege Pennin (kopbal)
36'
Oege Pennin (schot)
40'
63'
... (schot)
Oege Pennin (schot)
68'

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poule, 1, Groep 1 16

Datum

30 augustus 2011 19:00

Scheidsrechter

Lingen (Gouda), A.

Accommodatie

Onbekend

In het begin zag het er zeker niet naaruit dat Koudekerk zo een makkelijk avondje zou krijgen, behalve de 0 - 1 achterstand na een kwartier was Michael Kneulman al enige kern danig op de proef gesteld. Maar na een half uur keerde de wqedstrijd volledig. Oege Pennin kopte de gelijkmaker achter de matige studenten keeper en even later kopte Pennin ook de 2 - 1 op het bord. Nog voor de rust voltooide Oege een punt gave hattrick en kon Koudekerk met een 3 - 1 ruststand de thee opzoeken.

De tweede helft was nog maar nauwelijks begonnen of heter lagen er weer tee in het Leidse netje, Stefan van Tol schoot met scherp. Hierna was er nog even een opleving bij de studenten maar na de 5 - 2 was het wederom Oege Pennin die de marge weer op 4 goals bracht. Het slotaccoord was aan Tijs v/d Hoor met een droge knal zette hij de 7 - 2 eindstand op het bord.

Koudekerk heeftv 6 punten uit twee wedstrijden, volgende week dinsdag de laatste wedstrijd, uit bij kickers is een punt genoeg om na een aantal jaren weer eens de tweede romde van de beker te berijken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!