Aanvang Fase 3

2741LE
WADDINXVEEN
tel. 0182-615006

Na de winterstop, vandaag zaterdag 27 januari 2024, hervatten wij de competitie. Nog steeds 4e klasse, maar weer andere verenigingen in de poule.
Onze eerste wedstrijd vandaag was uit tegen Be Fair in Waddinxveen. VVK speelde opvallend goed en er werd snel over gespeeld. Na 4 minuten stond het 0-1 door een doelpunt van Luca. Meron scoorde de 0-2 na 7 minuten. In de 9e minuut wist Be Fair wat terug te doen en zetten zij de stand op 1-2. Wij hadden de gehele eerste helft wel wat de overhand en stonden in de 31e minuut voor met 1-6. Vlak voor rust maakte Be Fair het er 2-6 van.
De tweede helft ging niet heel anders en Meron scoorde hierin drie keer. In de 45e minuut stond het 2-9. Daarna gebeurde er niet veel meer, de zon verdween en het werd frisser. In de 60e minuut maakte Be Fair het er 3-9 van, wat ook de einduitslag was.
In ons eerste optrede van het nieuwe jaar heb ik een goed spelend VVK JO14 gezien, die een prima eerste resultaat neer zette.