tel. 071-3413457

Gelukkig was het droog vandaag. Met een klein winterzonnetje werd het nog witte veld betreden.
Benjamin was deze week de keeper.
De start was vol overtuiging.
Mats pakt op eigen helft de bal op en gaat solo naar voren. De bal wordt net uit de kruising getikt.
Vervolgens komt de bal door goed overspel weer voor het doel. En ja, goalllll. Dex schiet (via een tegenstander) de 1-0 binnen..
Een volgende kans voor Jesse....maar helaas de keeper vist hem net van de doellijn. Jesse wil meer en geeft een bal op Mats maar ook deze aanval eindigt in de handen van de keeper.
De tegenstander pikt de bal op. Maar gelukkig is daar Jasper die keurig verdedigd. Ook Jens helpt goed mee in de achterhoede en geeft een keiharde bal naar voren.
Toch komt de tegenstander voor het doel van Koudekerk. Ondanks dat Sam en Sebastiaan onze keeper letterlijk een handje proberen te helpen wordt de 1-1 binnen geschoten.
Rust
We vragen ons af wat er in de limonade van de tegenstander heeft gezeten,  want die begonnen de 2de helft super goed .
Er werd druk gezet op de verdediging van Koudekerk. Deze hield geen stand waardoor Alphia 2 doelpunten kon maken.
Ondanks nog wat kleine kanzen voor Mats, Jens en Jesse kwam Koudekerk niet tot scoren.
Gelukkig konden de jongens het net wel vinden tijdens de afsluitende penalty's:)
Volgende week spelen we weer thuis. Hopelijk is er veel publiek om onze jongens naar hun eerste thuisoverwinning aan te moedigen!!!