2e klasse (2e fase) 02*

3 december 2022 11:00

P. vd Werken

Sportpark Hazerswoudse Boys

Vandaag mochten onze meiden aantreden tegen de meiden van de Boys uit Hazerswoude Dorp, een ouderwetse derby dus. Na het verlies tegen EMM afgelopen woensdagavond, nu dus weer lekker ballen en de 3 punten meenemen naar Koudekerk. Helaas wel 9 tegen 9, omdat we in het pittige duel met EMM weer enkele geblesseerden konden bijschrijven. Op papier was het geen lastige wedstrijd, maar een ouderwetse voetbalwet zegt dat je de tegenstander vooraf nooit moet onderschatten. En dat gebeurde .. De coach van de Boys ken ik uit een ver verleden en die zei achteraf dat het hun beste 1e helft was tot op heden. Maar waren zij dan zo goed of wij .... enfin, de eerste helft met 0-1 voorsprong de rust in. Gelukkig zagen de meiden zelf ook in dat het niet best was en na een kortere rust waarbij de thee nog niet was afgekoeld, gingen onze toppers met frisse moed weer de wei in. De tweede helft lieten de meiden veel beter spel zien en werden er verdiend nog 2 doelpunten gescoord. Met een tevreden gevoel en weer een glimlach snel de kleedkamer in op zoek naar wat warmte. Goed hersteld meiden, we zijn trots op jullie! Aanstaande zaterdag thuis de laatste wedstrijd voor de winterstop en dan kunnen de geblesseerden herstellen. Na de winterstop op naar Fase 3. Fijn weekend!