52'
...
68'

11 december 2010 12:00

Op het ongewone tijdstip van 12:00 uur begon Koudekerk aan de laatste wedstrijd van 2010 tegen tweede klasser W.D.S. uit driebruggen. Bij Koudekerk ontbraken o.a. Dennis Bos en jarno Verweij, Ruben v/d Berg speelde hierdoor centraal in de verdediging. Koudekerk speelde een zeker niet onaardige wedstrijd en ging met 0 - 0 de rust in. Na de rust nam de thuisploeg een 2 - 0 voorsprong die op dat moment terecht was. Koudekerk kwam nog wel tegug via Bart v/d Hulst maar verder dan die ene treffer liet de thuisploeg het niet komen.

Koudekerk sluit hiermee het jaar 2010 af, de competitie wordt hetvat, ijs en wederdienende, op zaterdag 22 januari met een wedstrijd in Leiden tegen Lugdunum. Voor die tijd speelt men nog wat vriendschappelijke wedstrijden. Raadpleeg hiervoor de site.