Tweede beker wedstrijd van het nieuwe seizoen voor veteranen

Groep 1 28

5 september 2020 11:45

Vandaag stond de 2e bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma.

Onderweg naar SVC '08 in wassenaar begon de zon al lekker te schijnen.

Keeper Cokkie Dorrepaal ( de gele kanarie) was helaas geblesseerd aan zijn goede knie ( ik wist trouwens niet dat Cok 3 knieen had, want die andere 2 zijn niet veel meer waard)

Dat mocht echter de pret niet drukken want zijn vervanger stond al te trappelen in de vorm van Peter van Asch bijgenaamd " eagle eye "  In het iets te grote gele shirt maakt hij al tijdens de warming up een behoorlijke indruk...dus dat zat wel goed.

Na de aftrap werden we al snle onder druk gezet door de tegenstander, maar na  20 minuten wist Nico de Leeuw de te ver voor zijn doel staande keeper te verschalken met een afstandsschot en was het 0-1 voor ons.

Toen vlak voor de rust onze Jan Duiker er ook nog een frommel goal in wist te koppen gingen, we misschien wel tegen de verhouding in,  met een 0-2 voorsprong rusten.

Na de rust stroopten we de mouwen op om de voorsprong te verdedigen en met wat verse wissels erin en een geweldig keepende Peter van Asch lukte dat aardig.

Afgezien van wat ballen op de lat en de paal kreeg SVC '08 geen echte kansen en konden we de druk redelijk weerstaan.

Uiteraard maakte SVC'08 nog de 1-2 maar de wedstrijd was gelopen en de overwinning ging mee naar Koudekerk en dat was onder deze omstandigheden een lekker gevoel.

Man of te match absoluut Peter van Asch. Cok  Dorrepaal kan aan het einde van dit seizoen met een gerust hart met pensioen gaan. Top Peter !

PS Over met pensioen gaan gesproken voor het seizoen 2021-2022 zijn er 3 vacatures in het team.