Koudekerk en LSVV`70 kunnen niet tot scoren komen - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk en LSVV`70 kunnen niet tot scoren komen

Koudekerk en LSVV`70 kunnen niet tot scoren komen

Koudekerk 1

0 - 0

LSVV 70 1

51'
Jochem van der Graaf
51'
Jochem van der Graaf
Erwin Humme
63'
Jip Vissers
Laurens Engwegen
85'
Paulus Egberts
Freek Jansen

Competitie

4e klasse A

Datum

21 september 2019 14:30

Scheidsrechter

Ploeg van der R.C.H. (Remco)

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Het zijn vaak wedstrijden waar heel veel in gebeurd, het treffen tussen Koudekerk en LSVV kent grote uitslagen. Maar vandaag allemaal niet. Sterker nog het aantal kansen wat beide ploegen wisten te creëren waren op de vingers van een hand te tellen. De 0 – 0 uitslag was dan ook logisch al vonden de “studenten” dat ze twee punten hadden verloren.

 

Een wisselende veerbereiding kende de thuisploeg met een pak op de broek bij Zwammerdam die zijn weerga niet kende, daar stond een gelijk spel tegen Oegstgeest tegenover en vorige week wisten de withemden de laatste  bekerwedstrijd tegen Alphia in winst om te zetten. De bezoekers was gewoonlijk geen pijl op te trekken ’”vergeten” in te schrijven voor de beker en een paar oefenwedstrijden in de benen. Toch worden de mannen van trainer/speler Freek Jansen als een van de ploegen gezien die wel eens kampioen zouden kunnen worden. Daar was vandaag niet echte veel van te merken. Beide ploegen wisten aanvallend niet veel te bedenken. Al moet gezegd worden dat de bezoekers de spaarzame kansen vaker onbenut lieten dan de thuisploeg die voor rust niet vel verder kwamen dan een schot van Bas van Heerdt wat over de goal van Thomas Waasdorp ging. De bezoekers mochten het Guus van Kessel kwalijk nemen dat het niet met een voorsprong de rust in ging. Een vrije kopkans werd voorlangs gekopt en niet veel later was het Koudekerk doelman Roy Dorrepaal die zijn ploeg op de been hield.

Na de rust, waarin kenan Cetinkaya in het veld kwam voor Daan van der Zwet was de thuisploeg iets vaker op de helft van de tegenstander te vinden. Het kwam enkele keren in de buurt van Waasdorp maar die kende weinig moeite met de spaarzame pogingen. Bas van Heerdt was reëel gezien de enige aan Koudekerk kant die Waasdorp tot een echte redding wist te brengen. Aan de andere kant was het van Kessel die nogmaals moest capituleren in de strijd met Dorrepaal. Maar de grootste kans van de middag was voor Jos van Beuningen. In de slotfase wist de centrale verdediger niet te profiteren van het feit dat Dorrepaal op zijn lijn bleef en zo de vrije kopkans aan van Beuningen liet. Die wist het presentje niet op waarde te schatten en liet de bal voorlangs gaan, hiermee zijn ploeg de winst te onthouden. Al had het zomaar anders af had kunnen lopen wanneer scheidsrechter Remco van der Ploeg de bal die de arm van van Beunigen tegen hield anders had beoordeeld. Koudekerk had daar misschien wel recht op een strafschop, maar op drie punten zou het weer geen recht hebben gehad.

Na afloop was Ronald Rosdorff niet ontevreden. Het belangrijkste is dat we inzet hebben getoond maar vooral voor de rust waren we aanvallend machteloos en leden we te veel balverlies.

Bij LSVV was men van mening twee punten te hebben verloren. Maar we hebben weinig weggeven dus dat kunnen we meenemen maar volgende week. Voor wat het waard is natuurlijk want het kan zomaar zijn dat we dan acht andere namen op het formulier moeten neerzetten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!