E-Pupillen (najaar), E1, 3e klasse 02

16 oktober 2010 9:45

Koudekerk E1 – Woubrugge E1

Zaterdag 16 oktober, een zonnige zaterdagochtend op het veld van Voetbal Vereniging Koudekerk. De E1 van Koudekerk tegen de  E1 van Woubrugge, dat belooft altijd een spannende pot. Zo ook nu, Koudekerk staat 1ste en dat willen we graag zo houden ook! We moesten het doen met Koos en Daniel. Helaas waren Edwin en Yvar afwezig.

Om kwart voor 10 begon de wedstrijd na een goede warming-up. Binnen 5 minuten was het al raak voor Woubrugge, 0-1, de nummer 2 kon vrij inschieten. Ondanks de vroege achterstand liet Koudekerk de koppies niet hangen en we gingen ons eigen spel weer spelen. Na de 1-0 was het ook direct een spannende fase met veel kansen voor Koudekerk. Jammer genoeg wilde de bal er niet in, de paal en de keeper stonden helaas meerdere malen in de weg. En ja hoooooor, de verdiende 1-1 diende zich aan in de 14e minuut. Sven was zijn tegenstander te slim af en na een mooie assist schoot hij de bal erin. 6 minuten later was het gelukkig weer raak! Rini was het die dit keer de 2-1 op z’n schoen had. Na een spannende eerste helft gingen de mannen de kleedkamer in voor een bekertje limonade en de laatste aanwijzingen.

In de 2de helft begonnen we gelijk weer sterk. Ondanks onze sterke start scoorde Woubrugge  10 minuten na rust de 2-2. Ook bij deze achterstand lieten we de koppies niet hangen en speelden we ons eigen spel weer. De spits van Woubrugge werd diep gestuurd en moest  1 op 1 met Kevin, onze keeper. De spits ging vol tegen de grond doordat Kevin zijn voet in de weg stond. Helaas vond de scheids het een overtreding en kregen we een vrijetrap, dicht bij het doel, tegen. En dan gebeurt datgene wat je niet verwacht, hij gaat er in.. 2-3 achter. Nu was de drang om te winnen nog groter bij ons omdat we een betere wedstrijd speelden. In de 16de minuut na rust kregen wij een vrije trap, redelijk ver van het doel aan de rechterkant van het veld. Kenan wilde de bal voordraaien maar die vloog er bijna in! Het is dat de keeper goed op stond te letten. Dan komt Sven er weer in na zijn wisselbeurt, uiteraard weer in de spits. En hij was helemaal gebrand op die goal. Gelukkig hoefde hij daar niet lang op te wachten. Na opnieuw een schitterende bal van Kenan was het voor Sven weer raak, hij schoot de 3-3 binnen na 17 minuten gespeeld te hebben in de 2de helft. We bleven na deze goal goed doorgaan omdat de tijd begon te dringen! In de 19de minuut na rust was het weer raak voor ons, de terechte voorsprong na een prachtige wedstrijd! Sven was het die het net weer wist te vinden. De scheids floot af en de vreugde was enorm! Geweldige overwinning mannen, ga zo door!