49'

Onder 11, JO11-2, Groep 6 03

9 september 2017 10:15

Vorige week het heerlijke ochtendzonnetje maar vandaag kwam het met bakken uit de hemel, maar onze jongens piepten niet en hadden er zin in..
Na de warming up stopte het met regenen dus de trouwe fans stonden inmiddels ook buiten, de wedstrijd kan beginnen.
Binnen 17 minuten hadden we 3 tegendoelpunten om onze oren gekregen, de jongens waren duidelijk onder de indruk van de grotere jongens en hun goede positiespel, maar voor de rust scoorde Ruben met een prachtige assist van Thijmen en zo gingen we met 3-1 de rust in. In de kleedkamer volgde een peptalk en ze kwamen met opgeheven hoofd naar buiten, helaas scoorde Bernardus binnen 2 minuten wederom 3 doelpunten. Een ieder zou nu met lood in de schoenen verder spelen maar onze JO11-2 niet want ze vochten als leeuwen en met zichtbaar resultaat want Levi scoort vanuit een vrije trap. Deni, Ruben, Stan, Levi en Thijmen weten elkaar te vinden, mooie passes volgen en dankzij prachtige assists weet Deni 2 keer te scoren en ook Levi scoort nogmaals. Sebastiaan en Jort knokken achterin om onze keeper Max zoveel mogelijk te helpen, Bernardus komt er de tweede helft dan ook slecht doorheen. Vlak voor tijd weet Bernardus toch nog te scoren en dan volgt het fluitsignaal...9-5 verloren. Ja het is een nederlaag maar met de wetenschap dat onze tegenstander al 2e jaars zijn en dus ook al 2 jaar samen spelen is dit een nette uitslag. Onze tweede wedstrijd als team en nu al zo knokken met elkaar, dat beloofd een mooi seizoen te worden!! Het compliment achteraf van de leiders van Bernardus dat onze jongens zulke vechtertjes zijn kunnen we dan ook mooi in onze zak steken!