Koudekerk 1 - Nieuwkoop 1

Mannen KNVB beker Amateur poule Groep 1 22

17 augustus 2010 19:00

Blom, N.

Ook geen winst in beker voor Koudekerk.

Het lukt Koudekerk nog steeds niet om een wedstrijd te winnen. Ook tegen Nieuwkoop, een bekerwedstrijd, was het de ploeg niet gegeven. Koudekerk ging nog wel met een voorsprong de rust in maar na 90 minuten was het Nieuwkoop wat met 2 – 3 aan het langste eind trok.

Het voetbal was in ieder geval beter als de voorgaande wedstrijden, en na een aarzelend begin was Koudekerk zelfs even de betere ploeg. Het resulteerde na 25 minuten in een voorsprong toen Richard van Heijningen met rechts de bal buiten bereik van de Nieuwkoopse goalie in de verre hoek schoot. Daarna was het Nieuwkoop wat het spel overnam en Koudekerk keeper Michael Kneulman was met regelmaat de grote sta in de weg voor de Nieuwkoopse aanvallers. Het was dan ook aan Kneulman te danken dat Koudekerk met een voorsprong de rust in ging.

Na de rust was Nieuwkoop de betere ploeg, achterin gaf Koudekerk veel te veel ruimte weg en daar wisten de gasten effectief mee om te gaan. Al binnen vijf minuten was het gelijk en na 20 minuten stond het 1 – 2. Toen Nieuwkoop ook nog op 1 – 3 wist te komen was de wedstrijd gelopen. De 2 – 3 van Ruben v/d Berg viel in blessuretijd en was alleen nog voor de statistiek van belang.

Twee weken voor de competitiestart gaat het nog niet zoals men mag verwachten. Zaterdag nog een oefenwedstrijd tegen Rohda en volgende week dinsdag de tweede bekerwedstrijd bij Moordrecht.

Opstelling Koudekerk: Michael Kneulman, Stefan van Tol(46.Christian Vergunst), Bart v/d Hulst, Dennis Bos©, Vince van Goozen, Ruben v/d Berg, Richard van Heijningen(69.Nick van Houten), Remco Muller, Mark van Leeuwen(78.Jeroen Hogenes), Rutger Dubbeld, Robert Koot.