85'

14 augustus 2010 14:30

Rijnvogels

Koudekerk verliest meer dan van Rijnvogels.

De 7 – 1 nederlaag zal zeker stevig door zijn gedreund in de kleedkamer maar niet alleen de nederlaag, ook het uitvallen van Joep van Tulder, Mark van Leeuwen en Floyd Woning is een forse tegenvaller, al zal nog moeten blijken hoe ernstig deze blessure`s zijn.

Koudekerk begon tegen de reserve`s van Rijnvogels met een opstelling waarin ook nu weer een aantal spelers ontbraken. Nieuwkomers Nick van Houten en Stefan van Tol waren er nu wel bij waar Dennis Bos nu ontbrak t.o.v. de wedstrijd tegen T.A.V.V. De eerste helft was nauwelijks 10 minuten onderweg toen mark van Leeuwen al naar de kant moest met en blessure en werd vervangen door Floyd Woning, nog binnen een half uur moest ook Joep van Tulder de strijd staken en werd hij vervangen door Christian Vergunst. Zo was Pieter van Zoest al snel door zijn wissels heen want buiten de twee invallers zat alleen keeper Michael Kneulman nog op de bank.   De wedstrijd verder was een eenzijdig potje, Rijnvogels kreeg alle ruimte om te voetballen en stonden na een half uur ook met 2 – 0 voor. Koudekerk kwam niet verder dan een schot op de paal van Floyd Woning.  De tweede helft werd voor Koudekerk een regelrechte afgang, binnen 10 minuten liepen de Rijnvogels uit naar 5 – 0 en leek er een enorme afstraffing aan te komen. Toen daarna ook Floyd woning geblesseerd raakte en er geen invaller meer voor hem was moest Koudekerk met 10 man verder en was er van een wedstrijd al helemaal geen sprake meer.  Voor Koudekerk redde Remco Muller nog de eer door de 5 – 1 te scoren maar gelijk daarop was het alweer raak aan de andere kant en vlak voor tijd vond de scheidsrechter, die duidelijk een vogels man was en dat duidelijk liet blijken, het nog nodig om een strafschop te geven voor een overtreding van keeper Sam van Tongeren. Overigens was deze ruim buiten de 16 meter, maar toch vond deze man het nodig om hier een strafschop voor te geven. Deze werd onhoudbaar binnengeschoten en kwam direct de beste beslissing van deze scheidsrechter van deze middag. Hij floot af. Koudekerk kan zijn wonden gaan likken en zal bij zichzelf te raden moeten gaan. Dinsdag wacht Nieuwkoop voor de beker, dan zal er een andere instelling moeten worden laten gezien.

Opstelling koudekerk:  Sam van Tongeren, Stefan van Tol, Nick van Houten, Bart v/d Hulst, Jeroen Koot, Ruben v/d Berg, Richard van Heijningen, Remco Muller. Mark van Leeuwen(8.Floyd woning), Jeroen Hogenes, Joep van Tulder(21.ChristianVergunst.)