Koudekerk 1 - TAVV 1

Pim Verlaan (schot)

7 augustus 2010 14:30

L. v/d Velden

Koudekerk verliest in openingswedstrijd.

Een nederlaag waar men niet te veel waarde aan moet hechten, dat was de conclusie na afloop van de wedstrijd tegen T.A.V.V. Misschien niet helemaal waar, Koudekerk was verre van  compleet maat het gemak waarmee T.A.V.V. de bal rond kon laten gaan was niet bepaald hoopgevend. De gasten bewogen veel zonder bal en dat ontbrak bij Koudekerk. Dinsdag, tegen Zevenhoven, kan men laten zien beter te kunnen.

Wouter Reijneveld, Oege Pennin, Vince van Goozen, Rick van Tol, Jarno Verweij, Joep van Tulder en Simon van Leeuwen. Een aantal spelers die bij Koudekerk ontbraken tegen T.A.V.V. Niet de minste maar dat gaf de gelegenheid aan andere spelers zich te bewijzen. Wel kon men kennis maken met de nieuwelingen Richard van Heijningen en Remco Muller en was na lange tijd Mark van Leeuwen wer eens in het veld te zien. Toch was het T.A.V.V. wat de wedstrijd dicteerde, het leek wel of de tegenstander langer in training was. Koudekerk liep achter de feiten aan en het was dan ook wachten op de openingstreffer. Deze was na iets meer dan 10 minuten het geval. Balverlies begon bij Jeroen Koot in een misverstand met Dennis Bos en Lyndon de Bruin liet Michael Kneulman kansloos. Michael wist gedurende de eerste helft nog wel de schade beperkt te houden met enkele goede reacties. De kansen van Koudekerk waren zeer schaars, Rutger Dubbeld kreeg slechts 1 keer de kans oom het doel van Bart Vis onder vuur te nemen gedurende de eerste helft.

In de rust werd er flink gewisseld, o.a. Sam van Tongeren nam de plaats in van Michael Kneulman en men kon de derde nieuweling begroeten, Floyd Woning kwam in het veld voor Robert Koot.  Het beeld in de tweede helft was gelijk aan de eerste, de gasten bepaalde en Koudekerk kon niet echt gevaarlijk worden. Floyd Woning leek op weg naar zijn eerste goal voor Koudekerk maar Bart Vis was ook nu attent en keerde het gevaar. Aan de andere kant was het en kwartier voor tijd wel raak toen Pim Verlaan Sam wist te passeren. Dit was de beslissing in de wedstrijd.

Dinsdag kan Koudekerk laten zien dat het beter kan tegen Zevenhoven en voor T.A.V.V. lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Als het zo als het vandaag speelde de competitie ingaat is het bij voorbaat al de titelkandidaat in 4A.

Kijk hier naar de foto`s