45'
49'

E-pupillen, E2, Groep 7 21

5 september 2015 10:30

na het verlies van de eerste bekerwedstrijd hebben de mannen goed getraind met Maurice. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.
Vol goede moed werd Meerburg bezocht op hun terrein, wetende dat Meerburg uit altijd lastig is.
Na 3 minuten wordt echter al duidelijk dat Koudekerk goed maar coach geluisterd heeft en er wordt gelijk druk gezet op de bal en de tegenstander wat na 3 minuten al de eerste goal oplevert en in de 4e minuut gelijk al de 0-2. Het weer betrekt, maar het betrekt nog meer voor Meerburg.
Koudekerk laat zich niet gek maken. Het veld wordt goed breed gehouden, de verdedigers Tim, Jack en Robin laten echt geen bal door. De strijd wordt aangegaan wat na 12 minuten al weer wordt beloond met de 0-3 met een mooie goal van Niels.
Intussen komt het met bakken uit de hemeld, maar de jongens lijken nergens last van te hebben. Net voor rust scoort Niels wederom met een mooie goal uit een Korner.
We gaan de ruset in met 0-5.

In de 2 helft start Meerburg met een klein offensief wat vakkundig wordt afgeweerd.
In de 30e minuut scoort Daan alweer de 0-6.
Meerburg gaat met de kopjes hangen en dat heeft Koudekerk goed door. Tim maakt een mooie rush naar voren en scoort de 0-7. Zelfs Kaj komt met de korners mee naar voren om proberen te scoren.
Koudekerk profiteert van de teneergeslagen spelers van Meerburg en overloopt ze. alles wordt geprobeerd.  Het kan toch niet meer fout gaan. Afstandsschoten (Niels in de 41e min een mooie goal), aanvallen vanuit achterin door de verdedigers en zelfs de keeper die probeert Scoren.

Koudekerk doet goede zaken en gaat met een monsterzege op zak terug naar Koudekerk waar ze beloond worden met een lekker patataje van de vader van Robin.

Voetnoot:
we kunnen de penalty van Jack natuurlijk niet vergeten. Vanachter zijn standbeeld schiet ie hè, zo de hoek in. Jammer dat dat net niet op film staat.