3 - 4

Koudekerk JO9-1

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 7

23 november 2013 8:30

Zaterdag 23-11-2013, een onkindelijke tijd op deze ochtend moesten we naar Haastrecht vertrekken. De leiders hadden bedacht dat het wel handig zou zijn om iedereen al in de kleding te hebben als we daar aankomen, dit bleek ook het geval, we konden dus de warming-up netjes afronden voordat de wedstrijd begon.
De warming-up van de tegenstander werd even snel bekeken door de leiders, 1 maal aanraken, pasen, aannemen, enz. Het werdt gehoorzaam en zonder te mokken door Haastrecht uitgevoerd, dit wordt vandaag een zware kluif. Dit bleek ook wel na het fluitje van de aftrap, voor mijn gevoel stond het binnen 5 minuten op 3-0. Ze staan niet voor niets 2e. Onze keeper lag met zijn hoofd in het gras..." dit gaan we nooit winnen pap " , ik wist dat ook, maar heb hem gezegt dat we zouden verliezen, ma...ar dat we het ze zo moeilijk mogelijk moesten maken, dat hebben we gedaan, en hoe ! Delano scoorde met een snoeiharde trap de score naar 3-1, en snel hierna de 3-2. Zo gingen we de rust in, een snoepje in de kleedkamer, even plassen in de trog, een veel te slap siroopaftreksel naar binnen gietend hebben we de opstelling en de taktische punten nogmaals doorgenomen. Een wisseling in de opstelling en de wissels hebben we nog even snel doorgenomen. Dit moest het worden....
Nou inderdaad, wat een inzet van iedereen, 3-3 gemaakt wederom door Delano, en onze mannen kregen vleugels, niet alleen in de aanval, maar ook in de verdediging stond iedereen paraat. Uiteindelijk werdt dit beloond met een snoeiharde treffer door onze rode duivel, en een snoeiharde kreet van de leiders en toeschouwers. Toen begonnen de zenuwslopende laatste minuten, waarbij de scheidsrechter niet schroomde om vrijetrappen te geven waar het niet nodig was, en tijd bij te trekken, maar dat was niet genoeg om de punten vandaag mee te nemen en in te lijsten op koudekerk. Dit was 1 van de beste wedstrijden welke we van jullie gezien hebben.

Nu ga ik lekker voldaan slapen, mijn keel doet nog zeer......