Koudekerk F1 -Floriant F1 4-2. - Voetbal Vereniging Koudekerk

Koudekerk F1 -Floriant F1 4-2.

Koudekerk F1 -Floriant F1 4-2.

Koudekerk JO9-1

4 - 2

Floreant F1

Competitie

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 7

Datum

9 november 2013 9:00

Scheidsrechter

S. Vergunst

Accommodatie

Onbekend

 
Koudekerk F1 -Floriant F1 4-2.
Zaterdag 9 november alweer, de afgelopen week heeft het bijna continue geregend, maar niet vanmorgen, nee vandaag was het droog, en heerlijk voetbalweer.
Na het omkleden zijn we het veld opgegaan, en na de warming-up hebben we met z'n allen in de besprekingskamer rustig de wissels en de verwachting van vandaag doorgenomen. De wissels zijn zodanig gekozen zodat we elkaars positie kunnen overnemen, zonder dat we overlopen worden door de tegenstander.
9:00 uur, we starten, Milan en Merijn beginnen met de wissel, het team staat goed, en er wordt leuk gespeeld. Plotseling is er paniek, Thijmen speelt de bal terug op de keeper Justin, maar Justin ziet niet dat de tegenstander sneller is en wacht op de bal, maar hij is te laat, we staan 0-1 achter. Na vele kansen va...n Koudekerk moest het toch nog een keer lukken, en ja, Tim geeft een mooie voorzet aan Delano en deze scoort de gelijkmaker, pfff gelukkig 1-1.
Het valt op dat we in deze fase van het spel afwachtend spelen, we spelen een bal, en kijken vervolgens hoe mooi de bal wegrolt, zonder er achteraan te rennen. Dit resulteert in een 2-1 achterstand voor de rust.
Na de nodige peptalk in de rust gaat eindelijk onze machine weer lopen, een beetje laat, maar ja, liever laat dan....
Delano zette ons snel op voorsprong met wel 2 doelpunten, waarbij de laatste een strakke "kruizing" was. 3-2.
Inmiddels klapperen de hartkleppen van menig toeschouwer en van beide leiders wederom op een hoog toerental, wat een spannend einde hebben we elke keer bij de wedstrijden.
Maar we staan voor, en de tegenstander schiet veelvuldig op ons doel, gelukkig staat Justin hier zijn mannetje en had menig balletje klemvast, om ze vervolgens naar voren te knallen. Ook deze keer, met een schitterend schot stuiterd de bal over de verdediging en Merlijn snelt op de keeper af, en scoort !!!! Ja 4-2, weer gewonnen, de scheids fluit af. Gelukkig........

Mannen weer goed gewerkt vandaag !

Maurice.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!