Koudekerk 2 Uitvorm?

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

9 november 2013 12:00

Yanover, I.S.R.

Koudekerk 2 uitvorm? Het is zaterdag 9 november “matchday”. De jongens van koudekerk 2 mogen weer aantreden op het kunstgras van vvkoudekerk. Ditmaal is de tegenstander siveo. Naar de ranglijst kijkend ziet koudekerk 2 dat tegen siveo gewoon gewonnen moet worden. Maar zoals eerder door de hoofdtrainer Peter Vlasveld gezegd zijn koudekerkers echt ranglijst voetballers en kan dat wel eens de valkuil zijn voor koudekerk.
Bij koudekerk 2 is Peter Vlasveld niet aanwezig in der Gruttolaan. Men zegt dat de trainer na de slechte wedstrijd tegen Rohda wat tijd voor zichzelf nodig had. Daarom mocht Kale B. met de scepter zwaaien. Er misten nog 2 mensen aan koudekerk zijde, soldaat Sjonnie ( die wel besloot om erg professioneel te gaan vlaggen) en Dave. Dave is volgens doctoren dinsdag weer op het trainingsveld te bewonderen dat tot groot genoegen van de supporters. Ook joep “living on the egde” tulder werd gemist. Hij mocht aantreden bij het eerste ( waar hij nog een hele groot verprutste)
De 11 die mochten starten waren, Sam Vermeer, Blanco, Dunnepoot Dimi, Donderop Ced, Matchoo Captain Cassanova, Daan, Fabhinho, Jeroen van M., Harris ‘wedstrijdverslag zonder wedstrijd info’ Linstra, Oege. Op de bank mochten Dennis, spielmacher bos en tot groot genoegen van de supporters woeste jaapie plaats nemen.
De aftrap is genomen en de bal rolt. Een goed begin van koudekerk besloten de spelers van koudekerk maar om het wat spannender te maken en lieten hun man lopen. Daardoor kreeg siveo een paar grote kansen en trefte zelfs een keer de paal. En in de 28ste minuut was het dan zo ver de 0-1 viel. Rust. In de rust werd het welbekende mandarijntje genuttigd. Kale B. besloot niet de boze trainer te zijn maar hielt het kale hoofd koel en vond dat de spelers het zelf op karakter moesten doen. Wel voerde die 1 wissel uit daniël der uit en Bos der in. Het eerste kwartier vloog voorbij. De 60ste minuut was het dan zover blanco der uit een woeste jaapie erin (die al een kwartier aan warmlopen was om blessures te verkomen). Onder een groot applaus maakt Simon dan ook ze rentree. 65ste minuut is het dan zover eindelijk besluit koudekerk gas bij te geven en resulteert gelijk in een goal van Jeroen 1-1. En vlak daarna in de 70ste minuut heeft Oege en goede lagen voorzet en fabhinho weet hier optimaal gebruik van te maken en schuift beheerst de 2-1 binnen. 75ste minuut breekt aan en kale b besluit een verse kracht in te brengen om de voorsprong te behouden. Harris er uit een lily erin. Harris was het niet eens met de keuze van de trainen en besloot ook direct te gaan douchen. Waarom de beste man boos wegliep is bij vele nog onbekent want de spits speelt alles. En dan in de 77ste minuut vind de druk coachende kale b ook rust en besluit rustig op de bank te zitten tot ongenoegen van der supporters want hij zat nog halve minuut en de 2-2 viel. En tot overmaat van ramp viel de 2-3 nog in de 85ste minuut. Het beloofde nog hectische minuten te worden. De geïrriteerde Dimi besloot nog een domme gele kaart te pakken. en Mike raakte ook geïrriteerd door zijn directe tegenstander en was het zat. Na een duel om de bal bolde hij zijn viest naar de speler van siveo en met een boos blik zei dat zijn vuist de volgende keer tegen zijn neus krijgt. De blessuren tijd is aangebroken. En koudekerk kreeg nog een ingooi waar dankbaar gebruik van gemaakt. Simon zag dat mike slim wegliep en gooide hem goed aan. Mike zag dat de keeper de verre hoek open liet en besloot de bal heel beheerst in de touwen te schieten. 3-3 en einde wedstrijd.
Zo mogen de koudekerkers toch nog heel blij zijn met 1 punt. En mag koudekerk 2 zich gaan klaar maken voor de wedstrijd tegen de koploper Rijnvogels. Daar hopen ze de negatieven resultaten van zicht af te schudden en gewoon de 3 punten mee naar huis te nemen. Ik geef de veer door aan Rob.