Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Koudekerk 2 speelt tegen 12 man

Koudekerk 2 speelt tegen 12 man

Koudekerk 2

1 - 1

TAVV 2

Joep van Tulder (intikker)
32'
49'
... (vrije trap)
68'
...

Competitie

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

Datum

26 oktober 2013 12:00

Scheidsrechter

Heemskerk, L.

Accommodatie

Onbekend

Na een weekje vrij wacht vandaag de kraker tegen het altijd lastige TAVV uit Ter Aar. De vorige speeldag was een gouden want het tweede won uit bij het altijd lastige Kamerik en grote concurrent Rijnvogels liet punten liggen bij het ook altijd lastige Zwammerdam, de heren van Koudekerk 1 kunnen hier helaas over mee praten. 
Deze opmerking is waarschijnlijk al te laat maar let u alstublieft niet op mijn goedste Nederlands want dat was niet mijn beste vak. Aangezien dit stuk alleen op een facebook pagina komt en op de website van onze club het Chelsea aan de Rijn kan ik mijzelf niet voorstellen hier veel opmerkingen over te krijgen. 
Maar goed bij Koudekerk 2 worden de wedstrijdbesprekingen op zijn Leids gedaan door trainer Peter Vlasveld. In tegenstelling tot verleden jaar toen de tactische besprekingen van Cengiz aka Fatih Terim gedaan werden in een mengeling van Turks, Nederlands en Leids, daarin kwam vooral veel over de bal goed raken op het vrouwelijke deel (laat ik het netjes houden), schiet jij maar op de goal anders raak je hem toch kwijt (herken je hem Dave?), het was hilarisch maar tactisch gezien hebben we iets meer baat bij deze Leidse trainer. 
Dit is niet onopgemerkt gebleven in de regio want een Koudekerkse Leidse collega Ronald Rosdorff heeft Peter verzocht om stage te mogen lopen bij Koudekerk 2 om te zien hoe je als trainer een winnende formatie kan neerzetten want bij de groen witte brigade uit Zoeterwoude (SJZ) gaat dat dit seizoen erg moeizaam onder het bewind van Ronald. Rosdorff getuige de laatste plaats in de zondag 3de klasse. 
Zo speelt Koudekerk 2 ook niet in de A of C in tegenstelling tot Koudekerk 1. A is druk zetten en de C is inzakken. De laatste weken lijkt het overigens meer op een B, de B van erg beroerd. Onze Leidse trainer heeft de A en C al na 2 weken laten varen. Hier bij Koudekerk 2 wordt gespeeld in de LK oftewel de linies kort houden in BBT oftewel balbezit tegenstander, en bij BB oftewel balbezit maken we het speelveld super groot en laten we de tegenstander lopen en slaan we toe! Gewoon briljant bedacht inmiddels begrijp ik dat Rosdorff deze tactiek ook gaat toepassen bij SJZ.
Het was trouwens ook afgelopen week de week van de zusjes waar menig selectiespeler zich in het zweet aan het werken was op de training was onze benjamin van selectie Fabiano druk bezig met het scoren van zusjes en dan bedoel ik niet alleen telefoonnummers of als facebookvriendin. Het schijnt dat deze topscoorder ‘’buiten het veld’ zelfs uiteindelijk bij een zusje en daarna bij medespeler in bed is gedoken ala Bep Bakhuis. 
Wie ook bekend staat veel te scoren buiten het veld is Erwin de Best in Bar Amsterdam schijnt de beste man een hele lijst met buurvrouwtjes te hebben en deze rustig 1 voor 1 ‘’ af te werken’’ met de nodige aandacht. Nou we komen terug op het afwerken, want de beste man dacht even bij 2 aan te sluiten voor een training maar kon na een kort positiespelletje, uitvallen tijdens het….afwerken met kramp! Nou dames zonder viagra in de buurt hoeven jullie van deze man niet veel te verwachten want de kramp slaat snel toe…. 
Leidse Peter heeft samen met zijn staf de grote kale leider Bart en groot ontwerper van de Con nie (wie mist haar niet bij de Albert Heijn) Chris Swrenk het volgende tactische plan uitgewerkt; mannen als jullie zorgen dat we de 0 houden want deze keeper kan dat wel in tegenstelling tot Kneulman die afgelopen dinsdagavond verloor met slechts 8-1 van TAVV dan scoren we er eentje en winnen we de wedstrijd. Toen wisten we overigens nog niet dat Rob niet tot 6 kon tellen.
Over de wedstrijd van Koudekerk 1 tegen TAVV (volgens Rijk was dit trouwens TAVV 2) gesproken deze werd groot aangekondigd in het AD Groene Hart geschreven door rechtsbuiten Rick van Tol maar over de uitslag heb ik tot op heden niks kunnen lezen in het AD….zal de man last hebben van een te volle portemonnee (ieder woord levert de beste man geld op) of heeft hij een spreekverbod gekregen van trainer Redel met de regionale pers? 
Onze grote kale leider Bart heeft het lastig gehad de afgelopen 2 weken want onze huis DJ Blanco heeft zijn teamgenoten en begeleiding op de hoogte gesteld van zijn ziekte namelijk Cenosillicafobie kort samengevat Ben heeft grote angst voor een leeg glas bier en dat in combinatie met zijn enkel blessure is het nog een grote vraag of Blanco voor de wedstrijd tegen TAVV beschikbaar zou zijn. 
Daarnaast zetten Ben de afsluitende training zijn enkel wederom op het spel door in een lelijk blauw wit gestreept shirt met hartjes erop te gaan trainen dit deed namelijk Harris vuur spuwen en de man maakte deze Friese Blanco dan ook finaal af in de afsluitende partij om zo aan te tonen dat FC Groningen toch echt ‘’ de trots van het noorden’’ is in tegenstelling tot dat dorpsclubje uit Friesland. 
In tegenstelling tot Ben heeft Lilly juist de andere kant hij is bang dat hij te gulzig zijn glas bier opdrinkt en als eerst het glas leeg heeft en dan een rondje moet geven. Kortom samengevat de grote kale leider heeft een hoop zorgen want zijn club Feyenoord pakt uit evenveel punten als dat de beste man troeven telt bij het klaverjassen en ik kan u verzekeren dat zijn er niet veel….
Wie overigens ook ontbreekt is onze El Greco, de knuffelbeer van onze selectie, de beste man heeft een knieblessure opgelopen om de hoek bij Kneul zijn nieuwe woning hier kan je volgens Greco een heerlijke Thaise massage krijgen met een happy end, het kost wat maar dan heb je ook een……knieblessure. De beste man heeft nog een streven naast zijn 1800 maanden plan aldus 020-er Dunne Poot Dimi wilde hij dit seizoen ook 180 minuten gaan maken helaas blijft de teller nu op 23 minuten staan maar niet getreurd Greco er komen nog 15 wedstrijden aan waarin dus nog 1350 speelminuten te verdienen zijn ! 
Verder is er vooral veel vertrouwen want groot vrachtwagenliefhebber en laatste man Johnny de Hollander is weer in volle love met zijn Nikki. Deze korporaal is het slot op de deur bij Koudekerk 2 maar vandaag even van de reservebank. In tegenstelling tot Johnny is onze vriend Mike Suvaal volledig de weg kwijt zeker nu zwarte piet ook nog is in opspraak is….Mike vraag zich nu af of hij zijn schoenen nog wel bij de schoorsteen moet zetten? Anders loopt hij op een dinsdagavond (en vandaag ook op zaterdag) weer de hele avond achter een zwarte aan….
Verder hebben we vandaag de beschikking over Cedrick ‘’ op donderen’’ deze Koudekerkse dekhengst en a.s. neef van Chris is helemaal ontstemd over de a.s. fusie met Alphen. Naar verluid wilt deze nieuwe gemeente nu ook paardenbelasting heffen en dit is niet helemaal in goede aarde gevallen bij Ced. Zijn hele duidelijke en ongenuanceerde mening ze kunnen beter toegang gaan heffen bij de Geniepoort de Apenheul van Alphen daar verdienen ze meer aan dan aan arme paarden boeren. 
Om de 3 punten te bewerkstelligen werden de volgende 11 spelers de wei ingestuurd deze week niet opgelezen met rugnummer door klaverjas verzaker leider Bart want die had druk genoeg met kleine Ruben. Op de goal Rob, achter Dave, Dim, Bos en Mike. Middenveld bestond uit Daniel, Ced en Fab. Voorin Tulder, Harris en Lilly. Op de bank begonnen Macho (terug van vakantie in Lego land), Johhny op zijn roze wolk en…..Bennie Blanco alleen de beste man keek niet naar de wedstrijd maar naar de tribune waar zijn brunette op schitterde.
Wat wij nog niet wisten dat de scheidsrechter de opa van Bart Sol is. Het is eigenlijk zielig voor Sol want ik kan u uit eigen ervaring vertellen de appel is niet ver van de boom gevallen. Koudekerk kwam 1-0 voor door Tullie, hij is terug (we verwachten nog steeds tot het gaat vriezen, en dat de beste man dan in een diepe winterslaap komt). En de tweede helft dacht de man in het zwart waarschijnlijk een gelijkspel en de kas van de KNVB te spekken. Rob kan maar tot 5 tellen maar krijgt een onverdiende vrije trap omdat hij de bal langer dan 6 seconde vasthoud hieruit viel de 1-1.
Wat er daarna allemaal gebeurde sloeg nergens op! Opa Sol dicteerde de wedstrijd en viel op als de man in het zwart. Eerst Ben een gele kaart omdat de beste man per ongeluk struikelde over het been van de tegenstander, daarna Daniel vanwege iets te ruw spel….Ja, rooien het blijven donder stralen.
En als klap op de vuurpijl moest opa Sol het uiteraard opnemen voor kleinzoon Bart die in de thuiswedstrijd tegen VVK 2 gepakt was door Harris. Harris coachte iets te enthousiast zijn medespelers zonder daarbij een speler van TAVV of de scheidsrechter te benoemen maar kreeg ook zwaar onterecht een gele kaart vanwege het oppeppen van zijn teamgenoten!!! Harris staat nu op werkelijk ieder wedstrijdformulier met een goal of een gele kaart hij is op dit moment de onbetwiste topscoorder op meerdere fronten. 
Een wedstrijd om snel te vergeten want volgende week wacht Roda alweer uit Bodegraven. Hier moeten de mannen van Vlasveld weer proberen 3 punten te gaan pakken. Ik geef de pen door aan de aanstaande ome Macho!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!