Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kerst 2020

De Kerstloterij en VVK-Quiz

Helaas - met de coronamaatregelen - is het niet mogelijk een mooie jaarafsluiting te organiseren in de kantine. Dus we zullen het dit jaar zonder kerstrad en koppelklaverjassen moeten doen. Maar we gaan niet stil het jaar uit; we organiseren een kerstloterij en aansluitend een online quiz. Live kan je via Facebook zien of je een prachtige TV of tablet wint met jouw lot; of wellicht één van de andere prijzen.

14:00 Loterij
Volg de trekking vanaf 14:00 hier

16:00 Quiz
De online VVK-Quiz gaat over V.V. Koudekerk vanaf 1988 (huidig complex) tot nu toe. De Quiz duurt een uur en bestaat uit open vragen en multiple choice vragen; in totaal zijn het 50 vragen. We maken gebruik van mooie foto's uit het archief!! Uiteraard zijn er voor de Top 3 leuke prijzen te winnen en is er de Eeuwige roem voor de Winnaar!

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk (klik hierboven op VVK-Quiz (Kerst)) We zullen een gratis online programma gebruiken, zodat iederen met een pc, tablet of smartphone met internet via de webbrowser kan deelnemen.

Meld je nu alvast aan, we sturen vanaf zondag 13 december uitleg hoe je zaterdag 19 december kunt inloggen.

Heb je vragen, dan horen we het graag.

 

Groet,

Davy Rijnbeek, Bert de Jong, Ton Nieuwpoort & Bart Nieuwenburg

 

 

*De loterij: bij aanschaf zien we de naam en het aantal loten. Dit bepaalt hoe vaak jouw naam in de hoge hoed gaat. De trekking zal worden gedaan door Bakker & Neve Notarissen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!