Regels COVID-19

Coronaregels

Update 29 november 2021

• Het sportpark is gesloten vanaf 17:00; geen publiek tijdens wedstrijden en trainingen toegestaan. Kantine hierdoor beperkt geopend.
  • Houd je aan de basisregels: wassen, testen, afstand!
  • Ben je besmet? Geef dit door aan de club!
  • In het clubgebouw en kleedkamers is een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) (Coronacheck-app of op papier) verplicht vanaf 18 jaar.
  • Mondkapje verplicht bij bewegen in het clubgebouw en kleedkamers en bij alleen afhalen in de kantine.
  • Vrijwilligers in functie zijn vrijgesteld van een CTB én mondkapje.
  • Per uitteam zijn maximaal 7 begeleiders (inclusief rij-ouders) toegestaan. Meer begeleiders krijgen geen toegang.
  • Vrijwilligers van Koudekerk dragen een hesje.
Neem je eigen verantwoordelijkheid in het belang van V.V. Koudekerk. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de wetgeving, maar wel medeverantwoordelijk voor de uitvoering. Ga daarom met respect om met degenen die om jouw QR-code vragen!