Koudekerk blameert zich tegen Zwammerdam

3 december 2017 9:15

Het goede resultaat van vorige week tegen D.W.O. heeft geen vervolg gekregen. Sterker nog, tegen een veel feller Zwammerdam ging Koudekerk keihard onderuit 1 - 6

Al snel bleek dat Zwammerdam korte metten wilde maken. Zoals altijd tegen Koudekerk gingen de bezoekers er gelijk bovenop en werd Koudekerk overhoop gelopen. De teller stopte bij zes tegentreffers.

Door deze nederlaag komt Koudekerk in de gevarenzone terecht. Het staat nu op een elfde plaats,net boven de rode streep, en heeft een gelijk aantal punten als Zwammerdam en L.S.V.V. Volgende week de zware uitwedstrijd bij van Nispen. De Zilkse ploeg walste eerder met 1 - 6 over Zwammerdam heen.

Luister naar de analyse van Ronald Rosdorff

Lees hier het wedstrijdverslag

Kijk hier naar de foto`s

Dit vond de tegenstander